lubor Odesláno 10. leden 2011 Odesláno 10. leden 2011 Ahoj, shanim predni naraznik a predni masku(mrizku) na 806, pripadne jeste levy predni blinkr. Diky za info, Lubor Citovat
WES Odesláno 12. leden 2011 Autor Odesláno 12. leden 2011 Potřebovala bych palubní desku ( budíky)....je ještě? Citovat
WES Odesláno 12. leden 2011 Autor Odesláno 12. leden 2011 Palubní deska je prakticky ještě kompletní včetně budíků. Vše je funkční. Vyspecifikuj co všechno potřebuješ a zašli na orves@seznam.cz - bude to rychlejší s komunikací. Citovat
WES Odesláno 12. leden 2011 Autor Odesláno 12. leden 2011 Vážení. Dva dny mě server nechtěl pustit do diskuze - nechápu proč. Prosím, zasílejte Vaše dotazy na e-mil orves@seznam.cz Vyloučíme tak prodlevu v komunikaci z duvodů výpadku na servru peugeot-club, nebo jiných technických problémů. Citovat
Kubis Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 Ahoj,pošta doručila balíček vpořádku,děkuji Kubis. Citovat
Guest jblaha Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 nezbyly ti pravý posuvný dveře stříbrný sw černým vrchem ? JB Citovat
aaamilan Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Potřebovala bych palubní desku ( budíky)....je ještě? Ahoj potřebuješ ještě ty budíky??? Byl jsem ted pro nějáké věci do auta u prahy a budíky tam měl taky, chtěl za ně litr. když tak napiš popíšu ti kde to je. Citovat
Brajara Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 Bral jsem blinkr a držák pásu. Výborná mailová komunikace včetně foto, ceny mírné vč. dobírky. Naprostá spokojenost. Doporučuji VŠEM. :super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.