PetrCoupe Odesláno 23. prosinec 2010 Autor Odesláno 23. prosinec 2010 Ona se nevrátí, protože jí to ani nedovolím. Když jsem byl pozvanej na to kafe, šel jsem tam ze zvědavosti, ale nijak jsem ji nedával najevo, že jsem pořád zdrblej. Mám kamarádky, tak je to lepšíííí Citovat
PetrCoupe Odesláno 23. prosinec 2010 Autor Odesláno 23. prosinec 2010 Po té kávě jsem byl celkem zmatenej z těch jejích \"keců\", no a potřeboval jsem se z toho vyspat... Pomohlo to. Zase vím co chci Citovat
trebor Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 jj, souhlasím s oddiem. Pokud ti to bylo málo, tak se s ní scházej dál, ale mně by bylo při každém dalším setkání po zjištění, které jsi učinil, asi na zvracení. \"Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky\" ale \"kdo chce kam, pomozme mu tam\". PŘESNĚ TAK DVAKRÁT DO STEJNÉ ŘEKY....... bde to čas fungovat a skončí to stejně , ženských je na světě mraky , dej si \"voraz\" mladý kluk zdravý s kočkolapem P406:D buď v klidu nějaká samička se najde a lepčí Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 Jo jo a kamarádky na nějakou dobu postačí a až budeš připraven na nějaký další vztah určitě nějakou samičku snadno najdeš Citovat
wooody Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 jojo ženskej je pořád víc jak chlapů sme to mi kdo si může vybírat Citovat
Stifler Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 wooody: To neni až tak úplně pravda. U mladých lidí je více mužů, až v důchodovym věku je více žen, protože chlapi umírají dřív. Citovat
jofo Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 pridi sem do irska a tu ta presvedcim o opaku. Pomer je tu 70% bab ku 30%chalanov. Ale ked su zas povacsine take skaredeeeeeeeeeee. Citovat
Stifler Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 jofo: Já mluvil o ČR Věřim, že v Irsku je to jinak. Citovat
AKCZ Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 Z toho vyplyva -> ted si uzivej a az v duchodu najdes neco vaznyho (vtip) Citovat
aka Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 Stifler: ne jen ze umiraji driv, ale taky je jejich chovani vyrazne rizikovejsi, tzn. drive umiraji i na svou \"blbost\" Citovat
Pata Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 PetrCoupe: něco nového? konečně jsem se tím prokousal a nestačím se divit Citovat
Ravel Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 jsem rád, žes to zvlád :-) Ale s těma vdovama je to jinak. Proč umírají ženáči dřív než svobodní mládenci? Protože chtěj! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.