Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, koupil jsem svou 407 na konci listopadu a najel cca 2500km a už třikrát se mi stalo, že když vytočím trojku nad 3200 motor z ničeho nic vypne...Musím zastavit cca 7 minut počkat a až potom mohu pokračovat v jízdě. Během těch sedmi min. mohu startovat jak chci a nic....po té cigeretové pauze motor naskočí, jako nic. Nemáte náhodou někdo s tímto nějaké zkušenosti?????Díky:myslim

Odesláno

Ja mam tiež 2,0HDI ale slabší a tiež to iste som mal a robil to regulátor tlaku paliva je tu aj take téma tak skús prečítat a porovnať:papa:papa:papa

Odesláno
Ja mam tiež 2,0HDI ale slabší a tiež to iste som mal a robil to regulátor tlaku paliva je tu aj take téma tak skús prečítat a porovnať:papa:papa:papa

Ze mas v popisu 306,a tady se bavi o 407:aut

Odesláno

Ahoj Majkle,

podobný problém jsem měl s mojí 407 1,6.

Občas mi to chcíplo, jen s tím rozdílem, že mi to už nechytlo.

Po různých hokuspokusech v místních autorizovaném servisu, kdy vyčistili EGR ventil a ještě něco dalšího, což ovšem nepomohlo, jsem to dal do jirkovského servisu, kde mi závadu odstranili.

Vyčistili vstřiky a vysokotlaký čerpadlo a navíc v tom čerpadle bylo nějaký vadný čidlo.

Od té doby jsem s tím neměl problém.

Jirka

[upravil dne 20/12/10 09:07 ZeldaJ]

[upravil dne 20/12/10 09:07 ZeldaJ]

Odesláno

Ze mas v popisu 306,a tady se bavi o 407:aut

Ja viem že sa jedná o 407 a myslíš že to nemože byt ta istá zavada ako som mal ja na 306tke??? Tie motory su zase nie až tak moc odlišné. :papa:papa

:papa

Odesláno

Ahoj, děkuji všem za vaše přízpěvky, bohužel mi odešel monitor u PC, tak jsem to shlédnul až teď.......

Pro strakiho.... můžeš mi prosím poslat kontakt na ten servis....Mnohokrát děkuji....:D

Pro marcela....myslíš si, že jsem taková vokurka, že bych projížděl kruhák na trojku s otáčkami na třech tis....??????

Ne před kruhákem jsem předjížděl dědka, který mě 5Km držel za sebou v rychlosti 40Km/h a když jsem ho konečně předjel, auto chcíplo já dojel na kruhák, ale on je do kopce a tak se auto zastavilo..........:roker

Odesláno

Ahoj, mne to robilo skoro to isté a bolo to čidlo otáčkomeru. 1300 bývalých Sk v Peugeote. Jedine dia ti to prezradí.

Mechanik tvrdil že pri 2,0 Hdi sa to stáva. Za hodinku to bolo spravené.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...