Capy Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Z čeho jsou vyrobeny nárazníky na 405tkách konkrétně mi16 Potřebuji si jej svařit nárazník a nevím co koupit za dráty dělají se tyhle PP; PEHD; PELD; ABS; PP/PE; PA; PP/EPDM; PC; PBT; PS; PC/ABS Citovat
Dundee Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Spodní část je určitě PP, u vrchní si nejsem jistej. Citovat
Capy Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Počkej on je dvoudílnej. Já myslel že je z jednoho kusu. Tak to by pak měl být celej z PP Citovat
Kasi Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Doporučuju sehnat druhý nárazník, klidně rozlámaný a z něj si nařezat proužky na sváření. Citovat
Dundee Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Ten vršek je z jinýho plastu, PP mi na něm praskal- našel jsem PP nárazník z nějaký Toyoty a používal ho jako svářecí matroš. Na spodní části to bylo dobrý, ale ten vršek (černej) mi furt praskal, tak jsem to nakonec vyřešil plechem zespodu a tmelem. Citovat
bosslibor Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Hmm nové nárazníky děláme z ABS ale tyto staré vesměs bývaly obyč PP ale otázka čím je modifikovaný 20% 40% talku a nebo něco jiné nekukal sem ale určitě je celý z jednoho druhu plastu Citovat
Capy Odesláno 20. prosinec 2010 Autor Odesláno 20. prosinec 2010 hm no zkusím sehnat nějaký zbytky z nárazníku a nadělat si z něj ty svářecí tyčky to je pak jistota že bude materiál stejný díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.