Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak jak by to melo teda kourit??heheh :) kdys ne sedive bile ani cerne??me to kouri cerne jen po startu chvilycku,,a pak normal sedivobilej ,,asi tak nejak.ale chod motora zadnej problem

Odesláno

Ahoj, pokud se ti neztrácí olej a nebo voda tak to neřeš. V tomto období je to úplně normální. Co se týče bíleho kouře po startu, je to normální stav, trvá do plného zahřátí motoru i výfukové soustavy, jelikož je chladná a sráží se v ní voda. Má na to vliv i vlhkost vzduchu. Mě dokonce někdy jde jemný bílý kouř i když mám motor i výfuk záhřátý na provozní teploty. Kdyžtak mě někdo opravte nebo doplňte. Pěkné svátky :papa

Odesláno

To je normalní, prostě vodní páry ze vzduchu, ted v zimě běžný jev. Černý kouř muže být zpusoben bohatou směsí po startu, což muže být normální do určitý míry

[upravil dne 22/12/10 07:21 Radek Hurvajz]

Odesláno

ten cernej kour po ranu se obevilo as et v zime,,co my sel citit benzin v aute tak sem mrknul na motor a strik byl volnej tak sem udelal a v pohode..ale po ranu proste trikrat proslapnu plin a cernej kour pak ok pak us jen porad ma barvu jak na videu co jsem dal..

Odesláno

a ta bohata smes to myslyte v benzinu?nebo oil..a na displei meezi budikama my ukazu oil bez dvou konecnych carek,,cos je asi normal?nebo malo oil

Odesláno

tak jsem to dal do servizu oil dost voda taky nic se nestraci,,tak asi normal tak to bude vse v pohode ,,jen mam pocit ze to zaclo vice zrat benzin,,muze to bejt vahou vzduchu??dik moc vsem

Guest dreamtalks
Odesláno

... je zima pocitej s narustem spotreby +- 2 litry ve meste a +1 litr mimo mesto.

Odesláno

Kdyz mrzne tak mi to taky kouri vic, jakmile se motor trochu ohreje, tak uz to kouri celkem normalne. Myslim ze to dela kazdy auto a neni potreba se nad tim nejak pozastavovat.

A spotrebu mam zatim +0.7 litru /100km -ve meste.

Odesláno

presne, ja bych ted v zime nejakej coud neresil, me to cudi jako blazen, ale to proto ze je zima. po zime uvidis. me spotreba vzrostla na nejakejch 13/100, protoze mi odesla lambda sonda, jeste ta jizda na tom snehu .... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...