rgf Odesláno 22. prosinec 2010 Autor Odesláno 22. prosinec 2010 tak jak by to melo teda kourit??heheh kdys ne sedive bile ani cerne??me to kouri cerne jen po startu chvilycku,,a pak normal sedivobilej ,,asi tak nejak.ale chod motora zadnej problem Citovat
Aiken Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 Ahoj, pokud se ti neztrácí olej a nebo voda tak to neřeš. V tomto období je to úplně normální. Co se týče bíleho kouře po startu, je to normální stav, trvá do plného zahřátí motoru i výfukové soustavy, jelikož je chladná a sráží se v ní voda. Má na to vliv i vlhkost vzduchu. Mě dokonce někdy jde jemný bílý kouř i když mám motor i výfuk záhřátý na provozní teploty. Kdyžtak mě někdo opravte nebo doplňte. Pěkné svátky Citovat
rgf Odesláno 22. prosinec 2010 Autor Odesláno 22. prosinec 2010 jj jasny oky no tady po srovnani takle nejak to kouri pad dam svoje ato dik Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 To je normalní, prostě vodní páry ze vzduchu, ted v zimě běžný jev. Černý kouř muže být zpusoben bohatou směsí po startu, což muže být normální do určitý míry [upravil dne 22/12/10 07:21 Radek Hurvajz] Citovat
rgf Odesláno 22. prosinec 2010 Autor Odesláno 22. prosinec 2010 ten cernej kour po ranu se obevilo as et v zime,,co my sel citit benzin v aute tak sem mrknul na motor a strik byl volnej tak sem udelal a v pohode..ale po ranu proste trikrat proslapnu plin a cernej kour pak ok pak us jen porad ma barvu jak na videu co jsem dal.. Citovat
rgf Odesláno 22. prosinec 2010 Autor Odesláno 22. prosinec 2010 a ta bohata smes to myslyte v benzinu?nebo oil..a na displei meezi budikama my ukazu oil bez dvou konecnych carek,,cos je asi normal?nebo malo oil Citovat
majty Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 Neumis zkontrolovat olej ? Na ten displej se moc nespolehej. Citovat
rgf Odesláno 22. prosinec 2010 Autor Odesláno 22. prosinec 2010 ale kdybi bnylo malo oil tak byto nekourilo spis kdys bude hodne .. Citovat
rgf Odesláno 22. prosinec 2010 Autor Odesláno 22. prosinec 2010 tak jsem to dal do servizu oil dost voda taky nic se nestraci,,tak asi normal tak to bude vse v pohode ,,jen mam pocit ze to zaclo vice zrat benzin,,muze to bejt vahou vzduchu??dik moc vsem Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 ... je zima pocitej s narustem spotreby +- 2 litry ve meste a +1 litr mimo mesto. Citovat
f3Rd@ Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Kdyz mrzne tak mi to taky kouri vic, jakmile se motor trochu ohreje, tak uz to kouri celkem normalne. Myslim ze to dela kazdy auto a neni potreba se nad tim nejak pozastavovat. A spotrebu mam zatim +0.7 litru /100km -ve meste. Citovat
JardaMoj Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 presne, ja bych ted v zime nejakej coud neresil, me to cudi jako blazen, ale to proto ze je zima. po zime uvidis. me spotreba vzrostla na nejakejch 13/100, protoze mi odesla lambda sonda, jeste ta jizda na tom snehu .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.