jouza 31 Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Zdravím všechny.Prosím o radu-ted v zimě se mi stáva,že když odemykám ráno přes dálkač,tak všechny dveře jsou odemknuty kromně předních od řidiče.Musím vlést do auta od spolujezdce a otevřít si zevnitř auta.Klíč mi do zámku sice vleze,ale nejde s ním otočit.Po zahřáti interiéru je zase vše OK,a ráno zase stejný problém.407sw 2.0l Citovat
Holland Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 si tam střikni rozmrazovač:Da budeš mit pokoj:super Citovat
jouza 31 Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Zkusím to,zatím dík.Ještě se chci zeptat ,jak se pouští teplý vzduch přes tunel dozadu? Mřížky jsou otevřený,ale myslím že to fouká moc slabě nebo vubec. Můžete mi ještě zjistit historii přes Vin-VF36ERHRG21301606 Moc děkuji. Citovat
Judes Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Keď ti to slabo fúka a máš zapnuté auto (automatický režim klimatizácie) skús pootočiť tým okrúhlym gombíkom s označením ventilátora doprava, na displeji sa zobrazí ventilátor a lopatky sa budú zapĺňať a tak sa ti zvýšia otáčky ventilátora a malo by fúkať viac. Ešte ku tomu zamŕzaniu toho zámku na vodičovej strane, ak ti to bude zamŕzať aj po nastriekaní rozmrazovača tak tam strekni WD-40 odpudzuje vodu a premaže mechanizmus. Citovat
jouza 31 Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Vše je OK. Díky za rady a mějte se fajn. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.