Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

otvírání předních dveří v zimě

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny.Prosím o radu-ted v zimě se mi stáva,že když odemykám ráno přes dálkač,tak všechny dveře jsou odemknuty kromně předních od řidiče.Musím vlést do auta od spolujezdce a otevřít si zevnitř auta.Klíč mi do zámku sice vleze,ale nejde s ním otočit.Po zahřáti interiéru je zase vše OK,a ráno zase stejný problém.407sw 2.0l

Odesláno

Zkusím to,zatím dík.Ještě se chci zeptat ,jak se pouští teplý vzduch přes tunel dozadu? Mřížky jsou otevřený,ale myslím že to fouká moc slabě nebo vubec. Můžete mi ještě zjistit historii přes Vin-VF36ERHRG21301606 Moc děkuji.

Odesláno

Keď ti to slabo fúka a máš zapnuté auto (automatický režim klimatizácie) skús pootočiť tým okrúhlym gombíkom s označením ventilátora doprava, na displeji sa zobrazí ventilátor a lopatky sa budú zapĺňať a tak sa ti zvýšia otáčky ventilátora a malo by fúkať viac.

Ešte ku tomu zamŕzaniu toho zámku na vodičovej strane, ak ti to bude zamŕzať aj po nastriekaní rozmrazovača tak tam strekni WD-40 odpudzuje vodu a premaže mechanizmus.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...