Přejít na obsah

jouza 31

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Šenov u Ostravy
  • Stát
    Česká republika

jouza 31's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. No zatím jí nebudu řešit,stejně pořád mrzne,tak zkusím na jaře-ale když dám na AUTO,tak okna se už nemlží a žádný zápach z ventilace není cítit.Zatím čaute.
  2. Myslel jsem si to,že asi nějak tak to funguje.Dá se ta klima i nějak vyzkoušet i ted v zimě jestli mi vůbec funguje-třeba když nastavím minimum?
  3. Možná blbá otázka,ale klimu jsem ještě neměl možnost vyzkoušet protože mám auto teprve 3 měsíc,ale jak mám zapnout klimu na ON,když mi to pořád ukazuje po každém přepnutí a potvrzení na OK že je OFF?
  4. Tak jo,zítra to koupím a uvidíme.Zatím všechny zdravím a díky za cenné rady.
  5. A s tím sprejem se na té klimě má vystříkat co,kde to najdu,nikdy jsem to neviděl dělat-klidně si ten sprej zítra koupím.
  6. Myslíš že bych to zvládnul sám,nevím o tom jak se to dělá vůbec nic.Ten sprej se dá koupit běžně-třeba u Kelly?
  7. Tak pánove,hned ráno jsem ten filtr našel,vytáhl a nestačil jsem se divit,co všechno v něm bylo-skoro se mi rozpadl v ruce.Zajel jsem do AutoKelly (jenom tam je dnes otevřeno) a koupil ho za 522,- uhlíkový Valed.Hned jsem tam přibral i vzduchový Filtron s pěnovkou.Výměna obou filtů mi trvala asi půl hodiny.Auto jsem projel,vyzkoušel a vše funguje jak má.Žádné rosení nebo mlžení.Chtěl jsem tu výměnu provést s výměnou oleje za 2500km-to mám údajně kontrolu vozidla,ale začlo to blbnout dříve,ale to mi nevadí,hlavně že je vše OK.Dnes je venku -5 ,auto mám samozřejnmě venku-nemám garáž,takže jsem pěkně vymrzl,ale jsem rád,že jste mi poradili co mám udělat.V servisu by chtěli bůh ví co.Na forum se dívam skoro denně když mám čas-spokojenost.Moc jste mi pomohli,děkuji Všem za názory a zase někdy-zdar.
  8. to vůbec netuším jestli by to mohlo být filtrem,auto mám teprve 3 měsíc.
  9. Zdravím,dnes se mi začly za jízdy mlžit a rosit okna,nevím vůbec proč,měl jsem zapnuto na AUTO,poté i větrák skoro na plno než se okna začla trochu odmlžovat,pak jsem trochu ubral na otáčkách větráku a znovu se začly mlžit.Průduchy foukají teplý i studený vzduch/podle toho co si nastavím/ a v autě nemám žádne mokré kaluže.Je to dvouzonová klima 407sw 2.0 L Děkuji za každou radu.
  10. Vše je OK. Díky za rady a mějte se fajn.
  11. Prosím Vás můžete mi zjistit historii mého P407sw 2.0l vin-VF36ERHRG21301606 Ještě se chci zeptat jak mám pustit vzduch tunelem dozadu na zadní sedačky-zdá se mi ,že to tam snad nefouká,mřížky jsou samozřejmně otevřeny.
  12. Zkusím to,zatím dík.Ještě se chci zeptat ,jak se pouští teplý vzduch přes tunel dozadu? Mřížky jsou otevřený,ale myslím že to fouká moc slabě nebo vubec. Můžete mi ještě zjistit historii přes Vin-VF36ERHRG21301606 Moc děkuji.
  13. Zdravím všechny.Prosím o radu-ted v zimě se mi stáva,že když odemykám ráno přes dálkač,tak všechny dveře jsou odemknuty kromně předních od řidiče.Musím vlést do auta od spolujezdce a otevřít si zevnitř auta.Klíč mi do zámku sice vleze,ale nejde s ním otočit.Po zahřáti interiéru je zase vše OK,a ráno zase stejný problém.407sw 2.0l
×
×
  • Vytvořit...