Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

teď v mrazech ty starší dýzly dobře chytat nebudou...,točí to aspon dobře?, je v naftě něco proti ,,zamrzání\'\'? filtr nafty OK?

vítej v klubu:papa

Odesláno
teď v mrazech ty starší dýzly dobře chytat nebudou...,točí to aspon dobře?, je v naftě něco proti ,,zamrzání\'\'? filtr nafty OK?

vítej v klubu:papa

jj toči a je tam i tedko kupovaná nová autobateria 62Ah jo je tam nějakej ten připravek a tyhle věci jsem měnil hned při koupi

jj dik

Odesláno

jestli to ani neblafne, zkus povolit převlečnou matku vstřik. trubky(trochu) u vstřikovačů--postupně u všech vstřiků--zda jde nafta do válce (obal si nasazený klíč hadrou, ať nezastříkáš sebe a motor naftou--přitom někdo musí startovat

samozřejmě předtím kontrola filtru nafty, zde jde nafta do vstřik. čerpadla...

[upravil dne 17/12/10 19:04 ozzy56]

Odesláno
U 1.5D toto dělá čerpadlo pří cca 200tkm!!!Taky jsem měl tento problém když jsem ho měl P106.:D

jako vstřikovaci tedko mam podobnej problem i kamoš prej když nastartuje auto necha to třeba 5 min běžet (3valce) a chcipne ho a chce ho asi po půl minutě nastartovat tak mu strašně dlouho toči ae nafta mu nepada

Odesláno

Tedko tu byl soused tak jsme zkoušeli odpojit vstřiky od čerpadla on startoval ja sem se koukal a s toho nevitelo ani kapka nafty ae dal jsem je tam zpatky a po chvili chytlo

Odesláno
Jedně repasovat čerpadlo.Starší bych asi nekupoval z toho důvodu že se to u staršího může za pár měsícu opakovat:blablabla

ae tak to by nechatila vůbec ne??? a neviš ma tam bejt pupma na naftu nebo ne??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...