Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ročník 2005.

Chci to právě udělat stejně, ale zajímalo by mě jak dlouho můžu jezdit ještě, nebo co se stane když to přetáhnu, co se může stát, může to poškodit motor? Teď jsem dost pracovně vytížený, takže fapoff zatím oddaluji, proto.

Odesláno

vyssie mas odhady, niekto tvrdi 6 nadrzi a niekto 3 nadrze samozrejme tankovanie do plna

nikto ti relevantnu odpoved neda, lebo ju nevie, preto je dobre navstivit servisnu siet peugeot,

alebo citroen (vraj su lacnejsi) a nechat si poradit tam, pripadne dat doplnit aditivum. vot vsjo...

nechaj si spravit aj nutenu regeneraciu pocas jazdy ak by boli ochotny absolvovat to s tebou/autom.

co sa stane ked to zanedbas tu mas tiez napisane... auto prejde do nudzoveho rezimu a potom

uz budes musiet na ten servis tak ci tak. od toho ten nudzovy rezim je aby sa tomu poskodeniu

predislo.

Odesláno

tak jsem to asi přivolal, dnes mi blikla \"depollution system fault\" takže už mě sívítí společně s article filter aditive level too low :(

Odesláno

tak už to neřeším a jsem objednaný na příští týden na odstranění FAP, teď mají dokonce akci na slevu 1.000 Kč, takže mne komplet FAP OFF vyjde na 4.000Kč a budu mít klid. Úprava automobilu je otázka prý 3 hodin.

Snad jen ještě ujedu do té doby 1000 Km :D

[upravil dne 25/8/11 11:24 od r.kill]

Odesláno

aj ja sa pridavam ku \"depollution system fault\", v utorok na dialnici po prudkom dobrzdeni mi hodilo auto do nudzaku a tato hlaska. potom asi 60 km (LM -->PP) mi pri otacach kde by malo byt turbo znel pisakvy zvuk ako ked sa roztaca turbina. no a vcera rano sa moj darebak rozhodol odignorovat vsetky prosby a stal sa z neho hladky diesel...

diagnostiku som robil narychlo v jednom servise kde mi povedali ze \"vysoky tlak na cerpadle\", viac info som nedostal lebo mechanik musel odist a pride az buduci tyzden... KUAAAAAA

Odesláno

@pyrone: keby nemam vyskusany rezim bez turba na tomto aute tak ti napisem ze si dojdi po koberceky a mozes si aj diagnostikovat kolko ti srdce raci, ale do BA to mas daleko kvoli kobercom bez turba:-)

Odesláno

kua ani mi neohovor, buduci tyzden som planoval vylet s polovickou a mala tam byt aj PD. len skor ako som sa ti ozval tak sa stalo toto.

no a teraz beham na druhom aute Hyundai Matrix 1,6 benzin, tak to je iny rozdiel... ;)

Odesláno

marcel00:

nie nie matiz to nie je, nie som fajnovy ale do toho by som asi ani nesadol. ja teraz jazdim an niecom takomto (Hyundai Matrix)

post-28351-14109619479629_thumb.jpg

11.09. som urcite vo vlckovciach len neviem s aky autom to bude :( . takze mozete ratat so mnou

[upravil dne 26/8/11 09:32 od pyrone]

Odesláno

mechanici maju dovolenku, budem to riesit az buduci tyzden :( dnes otec odniesol auto do servisu lebo ja som sa uz musel venovat aj praci.

kua ze straki je az tak daleko, nepride nahodou na zraz?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...