Guest r.kill Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 ročník 2005. Chci to právě udělat stejně, ale zajímalo by mě jak dlouho můžu jezdit ještě, nebo co se stane když to přetáhnu, co se může stát, může to poškodit motor? Teď jsem dost pracovně vytížený, takže fapoff zatím oddaluji, proto. Citovat
Marcel00 Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 vyssie mas odhady, niekto tvrdi 6 nadrzi a niekto 3 nadrze samozrejme tankovanie do plna nikto ti relevantnu odpoved neda, lebo ju nevie, preto je dobre navstivit servisnu siet peugeot, alebo citroen (vraj su lacnejsi) a nechat si poradit tam, pripadne dat doplnit aditivum. vot vsjo... nechaj si spravit aj nutenu regeneraciu pocas jazdy ak by boli ochotny absolvovat to s tebou/autom. co sa stane ked to zanedbas tu mas tiez napisane... auto prejde do nudzoveho rezimu a potom uz budes musiet na ten servis tak ci tak. od toho ten nudzovy rezim je aby sa tomu poskodeniu predislo. Citovat
Guest r.kill Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 tak jsem to asi přivolal, dnes mi blikla \"depollution system fault\" takže už mě sívítí společně s article filter aditive level too low Citovat
Guest r.kill Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 tak už to neřeším a jsem objednaný na příští týden na odstranění FAP, teď mají dokonce akci na slevu 1.000 Kč, takže mne komplet FAP OFF vyjde na 4.000Kč a budu mít klid. Úprava automobilu je otázka prý 3 hodin. Snad jen ještě ujedu do té doby 1000 Km [upravil dne 25/8/11 11:24 od r.kill] Citovat
pyrone Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 aj ja sa pridavam ku \"depollution system fault\", v utorok na dialnici po prudkom dobrzdeni mi hodilo auto do nudzaku a tato hlaska. potom asi 60 km (LM -->PP) mi pri otacach kde by malo byt turbo znel pisakvy zvuk ako ked sa roztaca turbina. no a vcera rano sa moj darebak rozhodol odignorovat vsetky prosby a stal sa z neho hladky diesel... diagnostiku som robil narychlo v jednom servise kde mi povedali ze \"vysoky tlak na cerpadle\", viac info som nedostal lebo mechanik musel odist a pride az buduci tyzden... KUAAAAAA Citovat
merlin99 Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 @pyrone: keby nemam vyskusany rezim bez turba na tomto aute tak ti napisem ze si dojdi po koberceky a mozes si aj diagnostikovat kolko ti srdce raci, ale do BA to mas daleko kvoli kobercom bez turba:-) Citovat
Marcel00 Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 treba poslat diag aj s kobercekami na vychod Citovat
merlin99 Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 hehe to by bolo drahe postovne s poistnym:-P (uz len potom aby to posta stratila:-DDD) Citovat
pyrone Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 kua ani mi neohovor, buduci tyzden som planoval vylet s polovickou a mala tam byt aj PD. len skor ako som sa ti ozval tak sa stalo toto. no a teraz beham na druhom aute Hyundai Matrix 1,6 benzin, tak to je iny rozdiel... Citovat
pyrone Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 merlin99: nemas nahodou cestu do tatier alebo na Spis, mame tu pekny hrad a marcelovi00 mozes zobrat po ceste zincicu Citovat
pyrone Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 ale pridem, len neviem na akom aute. mozno to bude musiet byt hyundai ;-) ale to dufam nevadi... ci? Citovat
merlin99 Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 nooo najdalej som autom bol pri brezne na chate, ale dalej som sa neako nechytal zatial...takze marcel bude chvilu bez zincice alebo mu nabuduce donesiem ked pojdeme z chaty:-D Citovat
DERT123 Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 ale pridem, len neviem na akom aute. mozno to bude musiet byt hyundai ;-) ale to dufam nevadi... ci? Dufam ze das auto do poriadku Citovat
Marcel00 Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 pyrone, pripadne chod s tym matizom do najblizsieho mesta odkial ide niektory clen, nech sa netralagas s tym kostitrasom az sem na zapad... Citovat
pyrone Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 marcel00: nie nie matiz to nie je, nie som fajnovy ale do toho by som asi ani nesadol. ja teraz jazdim an niecom takomto (Hyundai Matrix) 11.09. som urcite vo vlckovciach len neviem s aky autom to bude . takze mozete ratat so mnou [upravil dne 26/8/11 09:32 od pyrone] Citovat
DERT123 Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 a zistil si nieco nove ohladne pazouta ? Citovat
pyrone Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 mechanici maju dovolenku, budem to riesit az buduci tyzden dnes otec odniesol auto do servisu lebo ja som sa uz musel venovat aj praci. kua ze straki je az tak daleko, nepride nahodou na zraz? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.