Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim chlapi,chtel jsem se zeptat mate nekdo zkusenost z filtry typu k&N? Ja mam moznost ho mit gratis. Chtel jsem vedej jakej to ma vliv na jizdni vlastnosti jak na spotrebu tak ostatni veci. Dik za vase poznatky a pripominky.c.

Odesláno

Takze kdyz sem sehnal ten kuzelovej tak ten zmeni zvuk jo?A jeste jedna vec musi to bejt v tom air boxu aby to netahalo teplej vzduch nebo nemusi?protoze kdyz to necham bez toho boxu tak to ten teplej brat bude ne?:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Ten veru zmení pri prudkom pridávaní pedálu a k tomu filtru nemusí to byť v boxe môže to byť aj mimo len musí respektíve mal by mať prísun studeného vzduchu pre jeho správne fungovanie :D

Odesláno

To je ťiež pravda, no aj tak najlepšie riešenie pre motor je komplet studené sanie, sací systém (CCAI) trebárs KaN Typhoon 69 series je to trochu drahé sanie ale no .... ja som to motoru doprial a nesťažuje sa :D

Odesláno

Musí to byť buď zapojené každopádne do sania alebo tam môže byť namontovaný filter (mini filter) ak vieš čo mám na mysli :myslim poprípade tú trubku napojiť do nádobky ktorá zachytává ten zbytok oleja a nepúšťá ho naspäť do sania ale ostane v nádobe :D Ja to mám zapojené do sania a pohoda, raz za dva roky vyčistím klapku a hotovo (zvykne sa zaniesť) výparmi oleja :D

Odesláno

vis o co jde ze ja mam naftovi a tam klabka neni. A sani ta trubka co jde z tech parohu tak jde rovnou do filtru. Ten filtr jsem nedal do boxu a je tam mimo a kdyz dam tu trubku z oleje jakoby za filtr tak ten olej pujde rovnou do sani. A kdyz to nebude zapojeny tak stoho potece olej?

Odesláno

vis o co jde ze ja mam naftovi a tam klabka neni. A sani ta trubka co jde z tech parohu tak jde rovnou do filtru. Ten filtr jsem nedal do boxu a je tam mimo a kdyz dam tu trubku z oleje jakoby za filtr tak ten olej pujde rovnou do sani. A kdyz to nebude zapojeny tak stoho potece olej?

Odesláno

• O 4 týdny později...
Odesláno

Hele, u 20-ti letého werglu je úplně jedno, jaký ten filtr je :roker

Buď filtr vyměň, nebo se na to \"vyser\" vono je to (ano, znovu: u 20-ti letýho werglu) jedno !:roker:blablabla

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...