jirkapl Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Plastové lemy blatníků . Nevíte kde je nejlépe pořídit, orig.nebo nějakou slušnou náhradu a co ta sranda asi tak stojí. Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grog Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Plastové lemy blatníků se dodávaly pouze na verzi combi aktive. Uchyceny jsou na blatnících pomocí zobáčků, takže i kdybys sehnal lemy jako originál náhradní díl, musel by jsi do karoserie nadělat čtvercové dírky cca 5x5mm.Jestli existuje nějaká náhražka, tak jedině z Polska-Heko, atd. (ale ještě jsem neviděl.....) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1bugsy1 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 grog má pravdu jsou tam čtvercové díry a takové posrané nacvakávací spojky, mě lištu urvala myčka a ty zobáčky jsem nesehnal takže je lišta přilepená natvrdo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grog Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Přesně tak. Taky se mě začala odlípávat lišta u nádrže-byla za trest přilepena natvrdo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirkapl Posted December 19, 2010 Author Share Posted December 19, 2010 děkuji za odpověď , sic jsem trochu smutný, s plasty mě auto přijde dost zajímavé, poptám se na náhradu,.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grog Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 to je těžké, nedávno tu někdo zase sháněl mřížky na světla a byl hodně zklamaný cenou. Každopádně je lepší to už s tím koupit. I tady platí, čím víc věcí, tím víc problémů. viz. ta odchlipující lišta....Přeji hodně zdaru při shánění potřebných dílů. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts