Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

neshání někdo zástavbu? prodám aparaturu.. možno s kompletní kabeláží... Jde to prodat vše jednotlivě, jen mi jde o bednu, bylo s tím dost práce, tak je toho dřeva škoda..

post-14544-14109626980103_thumb.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak včera první porucha po roce ježdění--po vytažení klíče za spínačky rádio hraje dál :D, po opětovném pokusu už vyplo, asi spínačka...,docela brzy né?

Odesláno

pac si pri hlidani mych deti svagrova zlomila tak blbe ruku ze v ni ma srouby a ted jezdi na rehabilitace 30km dvakrat tydne a nemuze radit , tak jsem ji pujcil 207 , jeji fabii jsem vydrzel kocirovat dva tydny , pote co jsem prorazil vanu , viz facebook obrazky s odtahovkou a hasicema, me ruplo v bedne a fabii vrazil manzelce a ja ted drandim v ceosme.

Odesláno
to mas v zaruce ne tak no stres :D jinak ja svoje auto uz tri tydny nevidel a jeste dva tydny neuvidim , buuuuu

jj, v záruce,ale zatím na to prdím, možná taky neumím vytáhnout klíček ze spínačky :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže jak již zde někteří víte sháním křídlo z verze 99g. Proto jsem psal na Belgické forum o pomoc zatím celkem kladně. Pán se podivá kolik stoji + doprava proto se ptám jestli by o něj byl zájem.

Dále se pak chystám vyměnit zadní repro u 3dv je tady nějaký návod jak sundat tapec? Jsem líny hledat a taky nemam moc času. Diky za pomoc

Odesláno

no tak je to možné, zatím jsem u fáze zjištování cen a množství, ano vím že jsi psal i na FB ale myslím že by to nebylo špatné hodit i sem

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak repro mám vyměněné, s křídlem zatím nevím jak to vypadá chlapec s Belgie se mi neozval, nevíte někdo kolik stojí ta sít do kufru co drží na zadních sedadlech?

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...