pipistrel Odesláno 1. červenec 2012 Autor Odesláno 1. červenec 2012 pekne to je. len ako das teraz nosic Citovat
PACHO Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 Zatiaľ ma nosič netrápi, nepoužívam, na C3 má žena taký, čo sa len položí a pritiahne. Keď nastane potreba nosiča budem riešiť, asi znova príde na radu orezávač a vyrežem \"dvierka\" na nosič. Citovat
pipistrel Odesláno 2. červenec 2012 Autor Odesláno 2. červenec 2012 moze byt len som trochu podpichol. ja som este nosic tiez nepotreboval. Citovat
Cinicman Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 Orezávač je mocný nástroj... :D:D Citovat
Cinicman Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 Zatiaľ ma nosič netrápi, nepoužívam, na C3 má žena taký, čo sa len položí a pritiahne. Keď nastane potreba nosiča budem riešiť, asi znova príde na radu orezávač a vyrežem \"dvierka\" na nosič. Ešte taká malá technická otázka: fóliu si mal v celku alebo si nadpájal niekde? Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 tak sem to meril a 19\" se vejdou:mrk Citovat
pipistrel Odesláno 2. červenec 2012 Autor Odesláno 2. červenec 2012 pe.tr videl som aj 20ciny uz TU mas 19\" A TU mas 20\" [upravil dne 2/7/12 18:05 od pipistrel] Citovat
Cinicman Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 19\" a 20\" už je moc. To by sme museli bývať v DE alebo niekde kde majú normálne cesty... A aby som sa vytešil aj v tomto topicu tak moja novinka: Citovat
Ta jak bydlí s Pe.Trem Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 koukam měli i v barvě Citovat
Cinicman Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 Presne... a je to aj metla, nafotím detajl... Citovat
PACHO Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 Zatiaľ ma nosič netrápi, nepoužívam, na C3 má žena taký, čo sa len položí a pritiahne. Keď nastane potreba nosiča budem riešiť, asi znova príde na radu orezávač a vyrežem \"dvierka\" na nosič. Ešte taká malá technická otázka: fóliu si mal v celku alebo si nadpájal niekde? je to v kuse, akosi mi zostalo z kapoty tak akorát. Z kapot som zasa ukrojil tie \"uši \" z prednej časti. Moc sa mi to na kapote nepačilo, ale takto je to trocha lepšie. Keď umyjem auto dam foto. Citovat
Guest mischko11 Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 no vidim ze pani manzelka bude mat co robit kym to namontuje Citovat
pipistrel Odesláno 10. červenec 2012 Autor Odesláno 10. červenec 2012 ještě musím najít polohu přepínače světel, abych mohl při běhu motoru úplně vypnout světla, to se mi asi nepodaří, když mám denní svícení, leda ho nechat vypnout,že? se zapnutym automatem to nevypnes , pouze na obrysovky. tak chlapci dnes ked sa mi bude chciet sem hodim nejak video ze to IDE Citovat
Cinicman Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 Ty máš ale starý prototyp... tam to ide... Nám s krásnymi novými tátošmi tú \"feature\" zabudli súdruhovia francúzi do menu dať... Citovat
ozzy56 Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 tak jsem zvědavý, co tu dá za video, mi to nejde Citovat
Cinicman Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 No pipi má asi ako jeden z 1000000 priamo v menu palubáku vypnutie denného svietenia... Citovat
pipistrel Odesláno 10. červenec 2012 Autor Odesláno 10. červenec 2012 presne tak. ide to v menu vypnut. ale nevypnu sa hned ale az po dalsom nastartovani. teda ked sa to nevypne pred nastartovanim. skusim to natocit a hodit na tytrubku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.