Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Presne, načo mi je automatické rozsvecovanie svetiel, keď rozsvietené ich mám vždy už od naštartovania. To že sa mi rozsvietia tlačítka pri klíme mi je prd platné, to vidím aj sám, že nič nevidím... :D

Mohli dať páni inžinieri aspoň denné svietenie buď ako majú niektoré autá dvojvláknom v svetlách alebo do hmloviek, ktoré aj tak zapnem raz za rok... :roker

Odesláno

Ako som pisal neviem ako na 207-me,ale na 206,407 sa pri nastavenom dennom svieteni zapnu svetla ale nerozsvieti sa pristrojovka nedaju sa zapnut dialkove,hmlovky /cize musis rucne zapnut svetla/ ale pokial mas senzor ten to automaticky zapne pri zotmeni.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Jen tak se chci zeptat, v kolikátým roce se dělal facelift u 207?? Pokud nějakej byl:myslim

Dívám se po inzerátech na 207 pro ženu, ale některý 207 mají podle fotek jakoby takovej \"nos\" na kapotě, a některý ne. Možná je to jen blbě focený, a nebo to mají všechny??

Odesláno

Tak to nic, já se dívám tak na 2007, takže do roku 2007 jsou všechny stejný? Myslím tím masku auta? A co ta verze sport, která bývá u 207 1.6 HDi ??

Odesláno

To jsem potřeboval vědět, ten facelift je poznat na první pohled, takže u staršího modelu je rozdíl v masce u verze klasik a sport, to jsem si chtěl ujasnit:super

Tak se budeme asi dívat po verzi sport, má ještě něco jinýho než klasická verze?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...