caffeone Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Ahoj, mám peugeot 106 a včera mi přestakly jít blinkry a stěrače, občas se rozsvítí kontrolka dobíjení, když zhasnu motor a znovu nastartuji tak zhasne, nevíte co tomu je? předem děkuji za odpověď Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caffeone Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 je to motor 1,1 rok 1997, ještě poskakuje ukazatel množství paliva, z rezervy na půl na plnou a zase zpět Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Proměř baterku ( v klidu cca 12,6V a víc ) , proměř dobíjení ( cca 14,4 ) zkontroluj že kontakty na baterce pevně drží. Zkontroluj kostřící body. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanci.miso Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 popripade to budu uhliky alternatoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caffeone Posted December 13, 2010 Author Share Posted December 13, 2010 tak jsem to změřil, a když ta kontrolka nesvítí, tak to nedobíjí, rozsvítí se při přidání plynu a naměřím na svorkách 14.5 takže je to ůplně opačně, co s tým? a nemáte někdo popis pojistek na tohle auto? je možné že ty blinkry a stěrače dělá pojistka? všechny čtyry blinkry normálně svítí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts