Qcko Odesláno 13. prosinec 2010 Odesláno 13. prosinec 2010 Ja pouzivam ConvertXtoDVD strasne dlho a nikdy ma nesklamal, menu to robi solidne, mozes tam dat stop kolko len chces a aj s .avi urobi film s bitrate okolo 5000 Citovat
Y2K Odesláno 13. prosinec 2010 Autor Odesláno 13. prosinec 2010 a ako v nom editovat prve menu? Citovat
Y2K Odesláno 13. prosinec 2010 Autor Odesláno 13. prosinec 2010 V Nerovi nejdu tie mp4 subory Citovat
robozv Odesláno 13. prosinec 2010 Odesláno 13. prosinec 2010 ja som presedlal s Pinacle 14 na Sony vegas pro 9. Pinacle je oproti tomu nula. Vegas je trosku zlozitejsi a podporuje viac fomatov a hlavne rozliseni obrazu. Vrelo doporucujem Citovat
Y2K Odesláno 13. prosinec 2010 Autor Odesláno 13. prosinec 2010 osobně jsem vyzkoušel od pinnacl az po sony vegas. Ale nejvic mi sedi hlavně uživ. rozhraním ,, cyberlink power director, ted je uz tusim verze ,,8\'\' mám ji a nemůžu si stěžovat, po zaregistrovani, muzes stahovat i nabidky meny DVD apod... vies mi povedat ako v tom vytvorit vlastne menu? Citovat
Wolfik Odesláno 13. prosinec 2010 Odesláno 13. prosinec 2010 taketo veci samozrejme viem mam 4jadro I5 aby bolo jasno, mam natocene FULL HD vo formate mp4. Potrebujem z toho spravit DVD, teda vytvorit DVD s obrazkami, menu, fotkami a tak. Potom tam capnem aj spominane video, vacsina programov si ho vie samo prekonvertovat ale o to mi nejde, skor o to v com vytvorit spominane sablony a podobne. [upravil dne 12.12.2010 17:50 Y2K] Jaký I5? 760 nebo něco z řady 6xx? Pak dej vědět v čem to děláš a jak se ti s tím pracuje. Mě to FHD taky čeká. Citovat
Wolfik Odesláno 13. prosinec 2010 Odesláno 13. prosinec 2010 A jak ti ta úprava FHD jede? Moc si nedokážu představit úpravu videa na noťasu. Citovat
Y2K Odesláno 13. prosinec 2010 Autor Odesláno 13. prosinec 2010 Aaale...ide v pohode, upravit video problem nemam...horsie je to s tym menu. Ziadny z programov mi nefunguje dobre Najviac mi vyhovuje zatial asi ten Cyberlink Power Director...ale neda sa mi v nom vlastne menu spravit [upravil dne 13.12.2010 15:43 Y2K] Citovat
FrantaCV Odesláno 13. prosinec 2010 Odesláno 13. prosinec 2010 Není to úplně to pravé ořechové CBLINKPD přímou tvorbu menu ani neumí, ale jde to obejít vytvořením samostatné kapitoly spuštěné do smyčky s automatickým spouštěním po vložení DVD do mechaniky. NERO tohle umí řešit programově už při tvorbě celé kompozice (PINACLE a VEGAS pochopitelně taky) jen trochu složitěji (na můj vkus). Jen nechápu proč by Ti NERO nešlo nainstalovat. Citovat
Y2K Odesláno 13. prosinec 2010 Autor Odesláno 13. prosinec 2010 Uz mi ide....ale zrejme nemam potrebne kodeky tak tie mp4 filmy tam nedam. A CBPD mi ide to menu vytvorit podla seba, bohuzial mam asi nejaku blbu verziu, nasledne po ulozeni mi to moje menu nezozbrazi....takze sa neda s tym pracovat. Citovat
Y2K Odesláno 13. prosinec 2010 Autor Odesláno 13. prosinec 2010 Takze asi mam vitaza...Cyberlink PowerDirector 9 Jediny problem mam ze na notebooku mam asi posahany windows a neuklada mi mnou vytvorene a zmene menu do DVD, inak ide vsetko. Na druhom compe vsetko fachci ako ma Dakujem za super tip Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. prosinec 2010 Odesláno 13. prosinec 2010 cyberlink je u me strasne pomalej, spoustu grafiky a vysledek jako pnacle, avs je good ale jednodchy Citovat
Y2K Odesláno 13. prosinec 2010 Autor Odesláno 13. prosinec 2010 ale v nom mi nesli editovat tie menu...mozno som len lama Citovat
abio Odesláno 14. prosinec 2010 Odesláno 14. prosinec 2010 spoustu meny si můžete stahovat po registraci na web. stránkách. Meny upravovat jde od pohybu textu po barevna provedeni, pozadí, tlačítka apod... Sam upravuji videa na notasu 1.8 dual core... A jde to v klidu... Citovat
Y2K Odesláno 14. prosinec 2010 Autor Odesláno 14. prosinec 2010 no super...co tak mi radsej povedat ako na to Citovat
Y2K Odesláno 14. prosinec 2010 Autor Odesláno 14. prosinec 2010 Meny upravovat jde od pohybu textu po barevna provedeni, pozadí, tlačítka apod... uz viem ze ide len na notasi mi nejdu menu ukladat, proste vytvorim menu, dam ulozit a ono nie je v ponuke, ale to je nejaka chyba oknowsu, na druhom compe mi to ide Citovat
abio Odesláno 14. prosinec 2010 Odesláno 14. prosinec 2010 Meny upravovat jde od pohybu textu po barevna provedeni, pozadí, tlačítka apod... uz viem ze ide len na notasi mi nejdu menu ukladat, proste vytvorim menu, dam ulozit a ono nie je v ponuke, ale to je nejaka chyba oknowsu, na druhom compe mi to ide co máš za win tuším že CPD jsem mněl 9 ale z nějakého důvodu jsem se vrátil zpět k 8 ale ted už nevím proč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.