Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

V com vytvorit DVD? - v com upravit audio?

Recommended Posts

Odesláno

Ja pouzivam ConvertXtoDVD strasne dlho a nikdy ma nesklamal, menu to robi solidne, mozes tam dat stop kolko len chces a aj s .avi urobi film s bitrate okolo 5000 :papa

Odesláno
osobně jsem vyzkoušel od pinnacl az po sony vegas.

Ale nejvic mi sedi hlavně uživ. rozhraním ,, cyberlink power director, ted je uz tusim verze ,,8\'\' mám ji a nemůžu si stěžovat, po zaregistrovani, muzes stahovat i nabidky meny DVD apod...

vies mi povedat ako v tom vytvorit vlastne menu?

Odesláno
:) taketo veci samozrejme viem :D

mam 4jadro I5

aby bolo jasno, mam natocene FULL HD vo formate mp4.

Potrebujem z toho spravit DVD, teda vytvorit DVD s obrazkami, menu, fotkami a tak.

Potom tam capnem aj spominane video, vacsina programov si ho vie samo prekonvertovat ale o to mi nejde, skor o to v com vytvorit spominane sablony a podobne.

[upravil dne 12.12.2010 17:50 Y2K]

Jaký I5? 760 nebo něco z řady 6xx? :aut

Pak dej vědět v čem to děláš a jak se ti s tím pracuje. Mě to FHD taky čeká. :cool:

Odesláno

Aaale...ide v pohode, upravit video problem nemam...horsie je to s tym menu.

Ziadny z programov mi nefunguje dobre :(

Najviac mi vyhovuje zatial asi ten Cyberlink Power Director...ale neda sa mi v nom vlastne menu spravit :grr

[upravil dne 13.12.2010 15:43 Y2K]

Odesláno

Není to úplně to pravé ořechové CBLINKPD přímou tvorbu menu ani neumí, ale jde to obejít vytvořením samostatné kapitoly spuštěné do smyčky s automatickým spouštěním po vložení DVD do mechaniky.

NERO tohle umí řešit programově už při tvorbě celé kompozice (PINACLE a VEGAS pochopitelně taky) jen trochu složitěji (na můj vkus). Jen nechápu proč by Ti NERO nešlo nainstalovat.

Odesláno

Uz mi ide....ale zrejme nemam potrebne kodeky tak tie mp4 filmy tam nedam.

A CBPD mi ide to menu vytvorit podla seba, bohuzial mam asi nejaku blbu verziu, nasledne po ulozeni mi to moje menu nezozbrazi....takze sa neda s tym pracovat.

Odesláno

Takze asi mam vitaza...Cyberlink PowerDirector 9 ;)

Jediny problem mam ze na notebooku mam asi posahany windows a neuklada mi mnou vytvorene a zmene menu do DVD, inak ide vsetko.

Na druhom compe vsetko fachci ako ma ;)

Dakujem za super tip :papa

Odesláno

cyberlink je u me strasne pomalej, spoustu grafiky a vysledek jako pnacle,

avs je good ale jednodchy :D

Odesláno

spoustu meny si můžete stahovat po registraci na web. stránkách.

Meny upravovat jde od pohybu textu po barevna provedeni, pozadí, tlačítka apod...

Sam upravuji videa na notasu 1.8 dual core... A jde to v klidu...

Odesláno

Meny upravovat jde od pohybu textu po barevna provedeni, pozadí, tlačítka apod...

uz viem ze ide ;)

len na notasi mi nejdu menu ukladat, proste vytvorim menu, dam ulozit a ono nie je v ponuke, ale to je nejaka chyba oknowsu, na druhom compe mi to ide ;)

Odesláno

uz viem ze ide ;)

len na notasi mi nejdu menu ukladat, proste vytvorim menu, dam ulozit a ono nie je v ponuke, ale to je nejaka chyba oknowsu, na druhom compe mi to ide ;)

co máš za win

tuším že CPD jsem mněl 9 ale z nějakého důvodu jsem se vrátil zpět k 8 ale ted už nevím proč

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...