Y2K Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Poradte nejaky program v ktorom sa da lahko vytvorit DVD. Ide mi o vytvorenie menu a chcel by som tam nahadzat fotky aj video. [upravil dne 13.12.2010 23:13 Y2K] [upravil dne 14.12.2010 13:12 Y2K] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 pinacle windows movie maker ashampoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 pinnacle je fajn, len som v nom nikdy DVD nerobil Windows movie maker mi akosi nevie prehrat mp4 FULL HD format. ASHAMPOO nepoznam. Stiahol som este nejaky DVD Creator a v tom to celkom ide, len neviem ako tam vytvorit podskupiny movie a photos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 že by http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/ostatni/avs-dvd-authoring/?g[hledano]=menu&g[oz]=1.3.3.45 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 to vyzera dobre este by to chcelo full verziu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holland Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Stáhni si program NERO-nemá chybu a je jednoduchý. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 ale ja nechcem to DVD napalit, ja chcem vytvorit menu, pridat nejake pozadie, hudbu, vytvorit skupiny...a tak Zrejme to pojde aj v Nerovi ale asi to nebude ono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Používám staříčký Pinacle Studio9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 ale ja nechcem to DVD napalit, ja chcem vytvorit menu, pridat nejake pozadie, hudbu, vytvorit skupiny...a tak Zrejme to pojde aj v Nerovi ale asi to nebude ono Mas SZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 v nom sa da tvorit DVD? Ja som v nom len strihal a upravoval filmy, nikdy som DVD nevytvaral....ale skusim teda THX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Ale pokud chceš použít Pinnacle Studio pro FULL HD, budeš muset požít vyšší verzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 stahujem poslednu...tak to snad pojde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Na full hd potrebujes vyssiu verziu. ja mam 14 tku, ale poviem ti ze na spracovanie full hd videa potrebujes riadnu masinu. Doporucuje sa dvojjadro minimalne 2.6Ghz. Aspon tak to mne pisalo. Skusil som upravit full hd zaznam len na skusku cca 13 sekund a ani to nehlo. Zacalo spracovavat a hned to aj zamrzlo. A na klasicky DVD disk dokazes napalit vHD kvalite len vo formate AVCHD a to prehras iba na prehravacoch co to podporuju. Cize blue ray a playstation 3. Pre normalny DVD prehravac to musis preonacit najskor do standartnej kvality a potom spracovavat. Je to rychlejsie ako spracovavat HD a potom to konvertovat na standartny zaznam do dvd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 FullHD se už řešilo tady: v Tvém tématu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 taketo veci samozrejme viem mam 4jadro I5 aby bolo jasno, mam natocene FULL HD vo formate mp4. Potrebujem z toho spravit DVD, teda vytvorit DVD s obrazkami, menu, fotkami a tak. Potom tam capnem aj spominane video, vacsina programov si ho vie samo prekonvertovat ale o to mi nejde, skor o to v com vytvorit spominane sablony a podobne. [upravil dne 12.12.2010 17:50 Y2K] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrantaCV Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Je to asi otázka zvyku. Pro tyhle účely používám NERO. Otázká vypálení je až poslední krok nicméně uložit hotové soubory AUDIOTS a VIDEOTS můžeš samozřejmě na disk. Dělal jsem v něm např dovolenou záběry naočené kamerou, prokládané fotkami celé ozvučené jak originál zvukem z kamery tak vloženou muzikou, doplněné titulky či popisky a samozřejmě úvodní menu. Chce to verzi 8 a vyšší. Stejnou službu nabídne samozřejmě PINACLE nebo třeba SONY VEGAS Video. Oba poslední jsou spíš profi programy jen VEGAS je jednodušší pro obsluhu. Ale jak jsem napsal na začátku, jde především o zvyk a všechno má svoje pro a proti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 Takze aj NERO? som este neskusal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 To je v r..i Pinnacle mi vzdy padne ak ho spustim, Nero mi nejde nainstalovat To zas mam stastie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abio Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 osobně jsem vyzkoušel od pinnacl az po sony vegas. Ale nejvic mi sedi hlavně uživ. rozhraním ,, cyberlink power director, ted je uz tusim verze ,,8\'\' mám ji a nemůžu si stěžovat, po zaregistrovani, muzes stahovat i nabidky meny DVD apod... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygnor206 Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 A co tento prográmek \" ConvertXtoDVD 4 \" používám ho dlouho a zatím dobrý hlavně je velice rychlej při převodu a dokáže si poradit skoro se vším vlastně jsem se nesetkal že by nezvádnul nějakej kodek z těch nejnovějších a běžně dlouhej film zvládne za 10 - 12 min. což je pěkný na procesoru 2x2.9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts