Wensdy Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Mohu poprosit někoho znalého o radu? P807 jsem nenastartoval a po odtažení do nejbližšího servisu ke kamarádovi jsme to napíchli na diagnostiku a vypsalo nám to chybu ¨0340 referenční senzor válce¨. Není to pažouťácká diagnostika a tak to není nic přesnýho a museli jsme jí přesvědčit že moje 807 je Expert aby jsme aspoň něco vyčetli. Mohl by jste mi prosím někdo vyserviceboxovat kde toto čidlo hledat, něco této závadě a případně jak od tohoto pomoci? Prosím, prosím. P 807 2,0HDi 79kW VIN:VF3EBRHTB13158623 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Snimac vacky. Kontrola synchronizace kliky a vacky. Clovece.Neskocil ti nahodou rozvod???Jaky to ma zvuk?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wensdy Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Těžko říct jakej to má zvuk. Bylo by to nějak slyšitelně znát? Jak to poznáme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Spis jako kdyz vyndas u benzinaku svicky.Toci jakoby rychle a bez komprese. Pak to jde zjistit ze zkontrolujete nastaveni rozvodu. Ale dobry mechanik zjisti podle zvuku vetsinou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wensdy Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 No když jsme to v dílně napojili na startovací zdroj tak to celkem pěkně točilo a i rychle. Co by to obnášelo? Velkej problém? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Palice dolu a nove ventily. Pripadne zkusit jenom vymenit koniky na vackach,protoze budou polamane urcite par kusu. Akorat POZOR na dve veci. 1.)Nemusi jit venku vstriky-pak jenom lis a cena cca 15 tis za vytazeni 2.)Musi to delat clovek ktery ten motor ovlada a delal to nekdy.Ted jsem resil jeden motor na C5 Citroen protoze kluci to pos...li a potkal se 4x po oprave.Ted se shani novy. Samozrejme jsem napsal nejhorsi moznosti.Muze to byt jenom chyba v nasatveni snimace jak je ted chladno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Mas SZ s nastavenim snimace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wensdy Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Tak to jsou ale vyhlídky Co by jsi doporučil pro začátek? díky [upravil dne 10.12.2010 22:20 Wensdy] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Doporucuji to jak jsi mi psal do SZ:D Ne ne.Bud v klidu.Zatim zkuste kontrolu nastaveni rozvodu a snimace. Pak pisni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wensdy Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Zkusíme. Nevím jestli to stihneme o víkendu ale určitě se pak ozvu co vypátráme. Zatim moc díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIRA76 Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 já měl zapačené svtřiky a diagnostika hlásila to samé. Koupil jsem nčidlo za tisíc kaček a nic... Některé diagnostiky prý hlásí takovou věc ale proto že některé tipy mají ohmickou zátěž a ony ji nezjistí a hlásí chybu. Chtělo by to dopělou diagnostiku. Držím pěsti já měl doma auto dva dny když kleklo a měsíc jsem lítal a nežil.... brr,starosti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wensdy Posted December 20, 2010 Author Share Posted December 20, 2010 Tak mi dneska konečně koukli na auto a zjistili že se nemůžou doměřit čidla na vačce. Tak prý zkusí objednat a vyměnit. Pak se uvidí dál. .... Jinak nadávali že si prej museli zlámat ruce jakej je na 807 přístup k těmto věcem a celkově Tak doufám a doufám. Jsem jak bez nohou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 PRISTUP NA 807 KRAAAAASA. Proc si kazdy stezuje??? Delali uz 3 litra V6 v coupe???:D PS: Snimac na vacce jsem jeste spatny nemel.Ale je mozne ze je spatne nastaveny.. Pane porad to vidim spatne.:o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wensdy Posted December 20, 2010 Author Share Posted December 20, 2010 Co mi telefonoval tak se prej pokoušel ten snímač proměřovat a právě že se vůbec nic nedoměřil. Jako by na ty konektory nebylo vůbec nic zapojenýho. Jinak v tý dílně dělají hlavně kamiony a tam je všechno větší a ke všemu tím i lepší přístup. Proto asi nadával. Ale když jsem s ním koukal na turbo že by jsme si opsali číslo tak jsme taky museli ruce lámat natřikrát. [upravil dne 20.12.2010 20:59 Wensdy] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wensdy Posted December 21, 2010 Author Share Posted December 21, 2010 Tak skočeno cca o 120st. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bajza206 SW Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Au au nepříjemný ty jsi si nechal dělat rozvody nebo jsi na to kašlal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wensdy Posted December 21, 2010 Author Share Posted December 21, 2010 Rozvody mi dělali v Citroenu a mají najeto cca 70000km. Jinak jsme prohlíželi řemen a ten je jak novej, všechny věci kolem jsou vpořádku takže nevíme proč to skočilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaz Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 me to taky skocilo minulej rok sekla se hydraulicka pumpa ale vse dopadlo ok pumpa nova rozvod vracenej melo to najeto asi 55000km Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wensdy Posted December 23, 2010 Author Share Posted December 23, 2010 plaz: Tak to jsi šťastnej člověk. V mém případě všechny koníky na vačkách v řiti, zatím je také vidět jeden prasklej hydroštel (prej to možná mohlo vzniknout kvůli němu) a já mám z toho hlavu v pejru kdy to zase bude jezdit, jestli to bude jezdit a kolik to spolkne peněz Ještě s tím přijednom budeme řešit to turbo. Vypadá to že asi budu muset doma sebrat punčochu, dát si jí na hlavu a jít někam do banky pro peníze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIRA76 Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 No čéče koulím voči... prosím Tě kolik máš nabroušíno na autíku??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts