Jump to content
  • Aktuální cíle darů

P807 - nestartuje - nevíte? kód chyby - senzor válce?

Wensdy

Recommended Posts

Mohu poprosit někoho znalého o radu?

P807 jsem nenastartoval a po odtažení do nejbližšího servisu ke kamarádovi jsme to napíchli na diagnostiku a vypsalo nám to chybu ¨0340 referenční senzor válce¨.

Není to pažouťácká diagnostika a tak to není nic přesnýho a museli jsme jí přesvědčit že moje 807 je Expert aby jsme aspoň něco vyčetli.

Mohl by jste mi prosím někdo vyserviceboxovat kde toto čidlo hledat, něco této závadě a případně jak od tohoto pomoci? Prosím, prosím.

P 807 2,0HDi 79kW VIN:VF3EBRHTB13158623

post-16313-14109613991752_thumb.jpg

Palice dolu a nove ventily.

Pripadne zkusit jenom vymenit koniky na vackach,protoze budou polamane urcite par kusu.

Akorat POZOR na dve veci.

1.)Nemusi jit venku vstriky-pak jenom lis a cena cca 15 tis za vytazeni

2.)Musi to delat clovek ktery ten motor ovlada a delal to nekdy.Ted jsem resil jeden motor na C5 Citroen protoze kluci to pos...li a potkal se 4x po oprave.Ted se shani novy.

Samozrejme jsem napsal nejhorsi moznosti.Muze to byt jenom chyba v nasatveni snimace jak je ted chladno.

já měl zapačené svtřiky a diagnostika hlásila to samé. Koupil jsem nčidlo za tisíc kaček a nic... Některé diagnostiky prý hlásí takovou věc ale proto že některé tipy mají ohmickou zátěž a ony ji nezjistí a hlásí chybu. Chtělo by to dopělou diagnostiku. Držím pěsti já měl doma auto dva dny když kleklo a měsíc jsem lítal a nežil.... brr,starosti...

• 2 weeks later...

Tak mi dneska konečně koukli na auto a zjistili že se nemůžou doměřit čidla na vačce. Tak prý zkusí objednat a vyměnit. Pak se uvidí dál. ....

Jinak nadávali že si prej museli zlámat ruce jakej je na 807 přístup k těmto věcem a celkově :D

Tak doufám a doufám. Jsem jak bez nohou.

Co mi telefonoval tak se prej pokoušel ten snímač proměřovat a právě že se vůbec nic nedoměřil. Jako by na ty konektory nebylo vůbec nic zapojenýho.

Jinak v tý dílně dělají hlavně kamiony a tam je všechno větší a ke všemu tím i lepší přístup. Proto asi nadával. Ale když jsem s ním koukal na turbo že by jsme si opsali číslo tak jsme taky museli ruce lámat natřikrát.

[upravil dne 20.12.2010 20:59 Wensdy]

plaz:

Tak to jsi šťastnej člověk.

V mém případě všechny koníky na vačkách v řiti, zatím je také vidět jeden prasklej hydroštel (prej to možná mohlo vzniknout kvůli němu) a já mám z toho hlavu v pejru kdy to zase bude jezdit, jestli to bude jezdit a kolik to spolkne peněz :ticho

Ještě s tím přijednom budeme řešit to turbo.

Vypadá to že asi budu muset doma sebrat punčochu, dát si jí na hlavu a jít někam do banky pro peníze :(