Kourilak Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Nefunguje mi servo na P307 2,0Hdi 79Kw, vyměnil sem kapalinu, koukaly na to i v servisu a prej je špatný. Nevíte někdo jestly se dá repasovat nebo tak. Nový stojí 16000,- a dělá to jen Peugeot. Servo je elektrický. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoolf Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 příjde na to co je na něm špatný Je to elektromotor a hydraulické čerpadlo. Obvykle na něm uhnijí konektory napájení a netočí se motor. Jedno jsem nedávno vykuchal, naletoval nové dráty a frčí jako nové. Pokud je v háji čerpadlo, mířil bych na vrakoviště. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kourilak Posted December 13, 2010 Author Share Posted December 13, 2010 Dráty vyměnily, konektory očistily a pořád nic. Prý to servo nekomunikuje s jednotkou, nejde načíst ani na diagnostice. Nový se mi fakt kupovat nechce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Láďa83 Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Kontaktuj firmu www.s2-group.com Prodávají repasované serva za 4 800 Kč a davájí 2 roky záruku. Měl jsem podobný problém. Mě začalo servo téct a navíc mi klepal i hřeben řízení, tak jsem u nich koupil repas a vše ok. Pak dej vědět jak si dopadl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts