Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Musím říct, když jsi přivezl svou Suïgnature domů, originál, zachovaná, bylo radost na ní pohledět. Nechápu, moc směr jakým se chceš ubírat a proč zrovna naftové auto, které v sériovém stavu funguje výborně tahle tuníš. Chápal bych takové úpravy u Mi16...

Ten výfuk je tam jak pěst na oko, navíc u nafty černý zakouřený...a ty polepy? To má být co, jako už jsem se s tím setkal. Ale za mě jednoznačně ne, tedy pokud ti není osmnáct...to už je tuzing. Ty přední kola jsou navíc moc zapadlá, a jak jsou blatníky vykrojené ne kruhové, tak na kola nenavazují a vypadá to divně. Kolo je prostě zaražené.

V originálním stavu bylo auto opravdu pěkné...možná jedna z nejlepších 405 co jsem viděl. Ale tohle už zavání tuzingem, aneb jak dodělat auto...

Odesláno

Petrikj:blablabla iba tolko ti poviem,a este jedna vec mne sa original auto pacilo ale chcem si ho odlisit od ostatnych 405tiek a ked sa nerozumies tomu co robim tak mi nepis do vlakna hovadiny:bacha a na tie tvoje \"litánie\" som vobec neni zvedavy:grr

Odesláno

Je třeba umět přijímat i kritiku. Tady jsi na forum, každý tu může přihodit svůj názor. Pro mě jsou ty polepy na hranici kýče. A k takové klasice, jako je 405 vůbec nesedí. Toť vše:papa

To King: Přece si tu nebudeme nadávat, nejsme v hospodě ;). Už tě vidím jak si oblepuješ svoje SRi :P

Odesláno

Petrikj: neboj se, všechno jen ve srandě....a SRičko jde v clean stylu, takže žádné zbytečnosti :)

313: tak zkusit jsem to musel :D

[Edited on 13/11/12 17:30 by KingSpade]

Odesláno
Je třeba umět přijímat i kritiku. Tady jsi na forum, každý tu může přihodit svůj názor. Pro mě jsou ty polepy na hranici kýče. A k takové klasice, jako je 405 vůbec nesedí. Toť vše:papa

To King: Přece si tu nebudeme nadávat, nejsme v hospodě ;). Už tě vidím jak si oblepuješ svoje SRi :P

jj ja viem lenze vy skro vsetci tu ste za origo stav ale ja nie:roker

Odesláno

hele a za kolik si je sehnal? Klidně SZ.. Já jsem je tenkrát sehnal od Koldase . a myslím ,že je měl i na jeho Téčku ale musel tam mít 10mm podložky ale lepší by byly 15mm...U 406tky mám 20mm

[upravil dne 20/11/12 18:31 od Tomajda_406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...