Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

takže prečlo čo?? som vedel, že sa toho nedočkám:(neva, tak zostávam lowest in sk ja:roker:D a čo teda s ativami?

7-8cm? šak to je séria, ne??:myslim:roll:autked ešte zošrobuješ ten predok tak ten zadok dorovnáme jak som slubil..:cool:;)

mi16 a ostatný.. to vieš, že som nesrandoval, \"vyguglite\" si pojem stretch tyres a budete vedieť o čom hovorím..;)

Odesláno

jj uz davno ma to preslo...a hej budes asi jediny na SK zatial:D Atiwy idem dat stojovo lestit buduci mesiac;) Tie buduem pouzivat len na zrazy:roker Zle som sa vyjadril tych 7-8cm chcem mat olejovu vanu teraz je tusim 12cm:roll nechcem ist moc do extremu lebo aj tak ked idem do roboty chytam predok a keby som bol dole tak ako ty tak ostanem visiet na moste alebo v kolajach od kamionov:bojim

Odesláno
gumy objednane;)

205/45R16 83W TL FR 83W MP46 Hectorra 2

Myslíš, že ty gumy jsou správná volba? Na jednu stranu kupuješ s rychlostním indexem W tedy 270 a vybereš Matador? Kolikrát jsi jel v autě 240?

Na gumách se šetřit nemá. K čemu ti je super výkon a silné brzdy? Když dobře neobuješ...

Osobně doporučuju Dunlop SP Sport Maxx. Tiché, komfortní s výborným gripem. Matador je dobrý tak na Felicii...

Odesláno

[/rquote]

Myslíš, že ty gumy jsou správná volba? Na jednu stranu kupuješ s rychlostním indexem W tedy 270 a vybereš Matador? Kolikrát jsi jel v autě 240?

Na gumách se šetřit nemá. K čemu ti je super výkon a silné brzdy? Když dobře neobuješ...

Osobně doporučuju Dunlop SP Sport Maxx. Tiché, komfortní s výborným gripem. Matador je dobrý tak na Felicii...[/rquote]

Hej su spravna volba...na Signturke mam tiez Matadorky ale MP44 a jazdim s nimi ko balzon rezem zakruty,kruhace,odpichy z semafora a su :super mam ich uz 2 rok a nikdy m nenechali v stichu ni za mokra ci sucha a ked uz s sme pri tom tak tieto MP44 predbehli v testoch j o 2triedy drahsie a akoze lepsie znacky gum:D a hej vybral som W do 270km/h lebo tie sa neopotrebuju tak rychlo ako keby som kupil len T-ka:) a tie tvoje Dunlopy mam na firemnom aute stoja z:blicismajlik nooo bezne nejazdim 240 ale tych 180 urcite:roker

Odesláno

Tak mi řekni ve kterém konkrétním rozměru a typu jsou Dunlopky, které jezdíš na firemním autě tak hrozné?

I Dunlop dělají různé kategorie gum, ale já se bavím o Sport MAXX. Což je nejvyšší model v podání Dunlop, ideálně model s označením TT. V tvém rozměru nabízejí jen typ RT. A nebo mohu doporučit Pirelli P Zero Nero.

Mimochodem Dunlopky přímo z továrny obouvají třeba nová BMW, Jaguary či VW. Že by byly tak hrozné ;).

Tady je jeden test. Zrovna na mokru a opotřebením ty Matadorky nevynikají. To je důvod proč stojí polovinu než Dunlop nebo Continental...

http://www.auto.cz/adac-test-letnich-pneumatik-rozmer-205-55-r16-w-4945

[upravil dne 21/9/12 10:08 od Petrikj]

Odesláno

Ale já se tu bavím o nových Matador Hectorra 2 co jsi pořizoval. Viz výsledky z testu ADAC. I podle diskuzí odpovídá kvalita ceně, ale hlavně mizí před očima...

Odesláno

no ale tie Dunlopky maju vyssiu o 0,1 hlucnost ako tie moje a aj spotrebu paliva maju vyssiu o 0,2 a to opotrebovanie ma nezaujima...ked ich zoderiem kupim nove ale teraz je tu otazka kolko my usetria paliva za tie 3-4 roky kym ich vyhodim....haaa...a ty budes pozerat do penazenky ze kde mam peniaze:P a ja sa budem skerit ako orech kolko som usetril...mozno aj na dalsich 5parov novych gum:D

[upravil dne 21/9/12 16:48 od 313Mihal313]

Odesláno

teď jsem si toho všiml \"DAYLI\"? vážně? :D

jinak abych nebyl moc offtopic...tak gumy teďka mám Dunlop SP Fastresponse v 195x55x15 a spokojenost..nějak výrazně se nesjíždí a v jakékoliv zatáčce drží a nepustí :D

Odesláno

313: to je tím, že nestuduju každý podpis kdo v něm co má...ale zrovna jsem mrknul a vidím to tam...tak si to oprav aspoň..díky :D

Odesláno

Dnes som menil zly zhavic na Signturke:) len skoda,ze moje najhorsie obavy s naplnili....prdol ten prvy ku ktoremu je tak fajnovy pristup:grr co viem tak vacsinou sa odpali bud 3 alebo 4...dal som tam origo bosch;)

Odesláno

dal jsi všechny nebo jen ten první?..já jen, že ostatní budou následovat, takže pak nebudeš muset tak nadávat při výměně :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...