Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Může se tuningový analfabet poučit...? Ty nálepky to je tuningový prvek? Co je jeho cílem - oblepit celé auto? Má to nějaká pravidla?

Odesláno

To se ptám kohokoli kdo mi to objasní. Už sem to na pár autech viděl tak se ptám.

PS: Nemyslím tím že se mi to nelíbí, naoak - jen mě zajímá jak to vzniklo

[upravil dne 28/9/11 08:02 od ZoSo]

Odesláno

Pani je to vec vkusu:) mne sa to paci:D a inac nie su to samolepky ale stickery:) uz som sa dost napozeral na seriu a chcel som zmenu...trosku auto odzvlastnit od ostatnych 405tiek a ked uz sme pri tom kopec ludi sa ma pyta kde som to zohnal!!! takze sa im to asi paci inac by sa ma na to urcite nepytali:papa

Odesláno

no právě že 405 je unikátní tím že jich už pěkných moc nejezdí a proto si myslím že je to škoda lepit stickery ( samolepky - českej nebo anglickej název to je jedno stejně je to to samí) na tak hezký auto....

Odesláno

tak v tom s tebou uplne suhlasim,ze je ich malo v mojom okoli viem len o jednej peknej 405-tke ktora patri Navy-mu;)

ako som uz hovoril je to vec vkusu a stylu a ked ma to omrzi strhnem ich dolu a mam zase seriu:D

Ozaj uz ked sme pri tom pisali mi hYena,Grlik a Gombi kde sa to da zohnat:aut takze sa im to asi paci ale je to len vec nazoru kazdy ma iny vkus:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak a konecne bude zajtra zdobit moje auto original autoantena od clena RADEK;) touto cestou sa mu chcem podakovat,ze mi ju osobne priniesol az do Ba na Hlavnu stanicu:super

Edit:foto bude neskor:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...