KapriQ Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Mam taky mensi problemik.Spojka ide vysliapnut lahucko a bez nejakych zasekov.Ale ked ju pustam tak ide hrozne sekano,neda sa to nohou udrzat a vzdy ma to trosku kopne a potom mi auto cuka jak svina,a to nie som ziadny zaciatocnik.Robim Taxikara,takze nohu mam velmi dobre vycvicenu. V com je zavada?co poradite?Staci nieco iba premazat?Dakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
punkac Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 může to být přítlačný talíř spojky nebo hydraulickej systém spojky může být zavzdušněný. Já měnil minulou zimu spojku a měl jsem v háji jak přítlačák tak ten hydraulickej váleček, nějak se ty závady sešly dohromady. Kupodivu samotná spojka vypadala jako nová. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KapriQ Posted December 9, 2010 Author Share Posted December 9, 2010 Ale je divne ze iba ked sa vracia hore ide tazko,lahko ide stlacit...nebude tam len nejake lanko alebo cosik take?Aka je tam cena toho co si pisal.Dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko306 Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 bolo by dobré napísať typ Peugeota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KapriQ Posted December 9, 2010 Author Share Posted December 9, 2010 sory myslel som ze to mam v podpise:Dale chybala tam 406 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts