P607Olda Odesláno 9. prosinec 2010 Odesláno 9. prosinec 2010 A po jídle ještě zapít a pokecat Citovat
Guest Alpinka Odesláno 9. prosinec 2010 Odesláno 9. prosinec 2010 hezounké fotečky, Vánoční atmosféra z vás jen září tak hlavně hodně utrácejte za dárečky ať mi zaměstnanci obchůdků máme velké výplaty a můžem taky utrácet Citovat
godzila.01 Odesláno 9. prosinec 2010 Odesláno 9. prosinec 2010 hezounké fotečky, Vánoční atmosféra z vás jen září tak hlavně hodně utrácejte za dárečky ať mi zaměstnanci obchůdků máme velké výplaty a můžem taky utrácet Jo koukejte nakupovat, mám plný sklady... :D Citovat
punkac Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 ja som sa na vianoce tesil ale tento rok ani nie. zasa doma u rodicov s ktorymi pohoda nieje nikdy. ako tu uz niekto pisal - přítulka už nepřítulkuje - tak to bude u mna take smutne. najradsej by som siel do prace aspon by som dovolenku usetril na leto ale sak ani roboty neni. tak sa nejak preflakam. inac darceky uz fakt nie. len priatelke som kupoval aj to len drobnost. vianoce pre mna su o tej pohode, rozpravkach, filmoch, žranici a chlaste a vsade same zvonceky jo mám to stejně, taky bych byl radši v rachotě, ale chlape, psal jsem to jeden příspěvek nad tvým a nejsem nějakej anonym jménem \"někdo\", mám jméno, jsem punkac PS: Udělámeklub osamělých mužů o Vánocích? Citovat
PetrCoupe Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 ja som sa na vianoce tesil ale tento rok ani nie. zasa doma u rodicov s ktorymi pohoda nieje nikdy. ako tu uz niekto pisal - přítulka už nepřítulkuje - tak to bude u mna take smutne. najradsej by som siel do prace aspon by som dovolenku usetril na leto ale sak ani roboty neni. tak sa nejak preflakam. inac darceky uz fakt nie. len priatelke som kupoval aj to len drobnost. vianoce pre mna su o tej pohode, rozpravkach, filmoch, žranici a chlaste a vsade same zvonceky jo mám to stejně, taky bych byl radši v rachotě, ale chlape, psal jsem to jeden příspěvek nad tvým a nejsem nějakej anonym jménem \"někdo\", mám jméno, jsem punkac PS: Udělámeklub osamělých mužů o Vánocích? Klub osamělých mužů u Vánocích? Že se teda hlásím.. Citovat
automale Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 @punkac - sorry no, ja osamely nebudem - budem s rodicmi ale to akoby som osamely bol. hold nie v kazdej rodine su dobre vztahy. ale sme v sekcii \" Srandičky, legrácky, zábava, videa, flashe,.... \" tak snad uz dost pochmurnych prispevkov. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.