antired Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 proc ten pesimusmus? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrCoupe Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Nemám rád Vánoce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antired Posted December 8, 2010 Author Share Posted December 8, 2010 mam rad vanoce:papa;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrCoupe Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Třeba až budu mít prcka, tak se budu snažit mu ty Vánoce udělat co nejkrásnější. Ale teď... koupím našim dárky, kamarádce ( teda Ježíšek koupí ) a tím to hasne. Stromeček neřeším.. Už od 15ti se to nevedlo .. Prostě mám \"supr\" dospívání. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antired Posted December 8, 2010 Author Share Posted December 8, 2010 tak vanoce jsou o detech....to je jasny... to ale sam uvidis... to je zbytecne popisovat... kdyz jsem byl \"mlady\":), tak vanoce taky ztratili kouzlo, kdyz jsem zacal dostavat \"mekke\" darky:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrCoupe Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Kdyby bylo po mém, tak ty dárky tak nějak vypustím.. Alespoň pro mě. Sice je to hezkej pocit -> i ponožky potěší... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kloub Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 joj vánoce nejsou nic jiného než tahaní z lidí penízky, ale kvůli dětem je to fajn, jen kdyby toho nechtěly rok co rok více:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radka S. Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 dejte pokoj, já se na vánoce těším jak malé děcko každý rok. Ale není to o dárcích... Zavřu krám, doma si všichni sednem, nachystáme si dobroty a budem jíst a pít a blbnout... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Souhlas s Radkou - je dobré umět se radovat i z maličkostí, rozmrzele fňukat umí každej .... [upravil dne 8/12/2010 22:59 Medvěd] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antired Posted December 8, 2010 Author Share Posted December 8, 2010 dejte pokoj, já se na vánoce těším jak malé děcko každý rok. Ale není to o dárcích... Zavřu krám, doma si všichni sednem, nachystáme si dobroty a budem jíst a pít a blbnout... presne tak... a cucet na pohadky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
punkac Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 se vsadíme... daj zase mrazíka a popelnici? Jinak tohle budou druhý vánoce o samotě. Oba rodičové budou v rachotě sloužit pohotovost, přítulka už nepřítulkuje, tak zase skončím v nějakým nonstopáči jako minule, fakt super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antired Posted December 9, 2010 Author Share Posted December 9, 2010 se vsadíme... daj zase mrazíka a popelnici? Jinak tohle budou druhý vánoce o samotě. Oba rodičové budou v rachotě sloužit pohotovost, přítulka už nepřítulkuje, tak zase skončím v nějakým nonstopáči jako minule, fakt supertvuj prispevek je tak smutny, ze jsem te malem pozval k nam;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
punkac Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 dík, ale tím se musím prokousat sám, nějaký kámoše ještě zaplaťbůh mám, snad bude dobrej aspoň Silvestr. Mohl by se vyvést. Ten minulej byl taky o samotě, vlastně ne, byl jsem na tomhle fóru a měl jsem zde první příspěvek roku 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Vánoce a svátky miluju,i když budu chodit do rachoty,svátky si prostě užiju,to zaberu celou kuchyň a nikoho tam nepustim:D a budu vytvářet dobroty ,píct a smažit a vařit a baštit:D nejkrásnější, a na to se těšim nejvíc,když se rozdávaj dárečky a vidim jak dětem svítěji očička,to mě vždycky dostane:fnuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
automale Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 ja som sa na vianoce tesil ale tento rok ani nie. zasa doma u rodicov s ktorymi pohoda nieje nikdy. ako tu uz niekto pisal - přítulka už nepřítulkuje - tak to bude u mna take smutne. najradsej by som siel do prace aspon by som dovolenku usetril na leto ale sak ani roboty neni. tak sa nejak preflakam. inac darceky uz fakt nie. len priatelke som kupoval aj to len drobnost. vianoce pre mna su o tej pohode, rozpravkach, filmoch, žranici a chlaste a vsade same zvonceky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haryk Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 vánoce jsou super,pokaždé koupím nějakou blbost,letos manželce HELIKOPTÉRU na ovládání, už se těším jak malej kluk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Haryk:opravdu manzelce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Už to trénujeme 20 let, už to umíme. 10 lidí, tedy my, švagrovi a babička s dědou 40 řízků: kapr, kuře, vepřové 5 kg bram. salátu 1/2 l slivovice s medem asi 100 dárků 6 zpěvníků s koledami, kytara, klavír A od 15 do 20 hodin je veselo. Pak jsme nakonec trochu uondaní. 4 lidi obalí řízky, jde to celkem rychle: [upravil dne 9.12.2010 21:15 P607Olda] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Ježíšek se postaral o dárky, takové milé zbytečnosti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Skupinové foto nechybí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts