Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mě se to mlží jen když nechám vytáhnuté záclonky, což je logické protože tam neproudí vzduch, ale protože jinak jedu stále s klimačkou tak se mi to nemlží ani když jedeme v sedmi. Nastaveno auto na 21 stupňů. a pohoda

Odesláno

Když vezeš lidi v suchém oblečení, je to ok, ale když naložím děti v bundách po celodením lyžování a jsou mokrý, tak té vlhkosti je moře a kondenzace na oknech je bohužel nevyhnutelná - to je fyzika :(

Odesláno

Ale no, vždyť jsme chlapi ne:aut

Ale k věci, na zadní zamlžené okénka, ofuky umístěné pod oknem stejně moc nefungují. To Espace (Motomoto dosvědčí) má ještě vývodu ofuků taky na stropě a tyhle se krásně dali nastavit na zadní okénka a vzduch tam krásně foukal.

Odesláno

jj, pí.. je pí.A teď si to vysvětlete jak chcete.

Ne jasně mám na mysli logo mé oblíbené Francouzké firmy. Už jen tím mi je blíž než nějaké zvíře.

Ono obecně těch výdechů vzduchu bylo u Espace víc. Tady u 807 mi ráno fučí i když ještě netopí ty boční výfuky spíš do tváře než na okna. No zmáknuté to moc nemají.

Odesláno
jj, pí.. je pí.A teď si to vysvětlete jak chcete.

Ne jasně mám na mysli logo mé oblíbené Francouzké firmy. Už jen tím mi je blíž než nějaké zvíře.

Ono obecně těch výdechů vzduchu bylo u Espace víc. Tady u 807 mi ráno fučí i když ještě netopí ty boční výfuky spíš do tváře než na okna. No zmáknuté to moc nemají.

Ale ty el. dveře posuvné u tyhle kočárů, co?:super

Nic, konec je to téma o jiném.:papa

Odesláno

Měl jsem Grand Scenica před pažoutem a tam se okna mlžily stejně a topení bylo mnohem méně účinnější, ale odkládacích prostorů tam bylo mnohem více i s lepším umístěním.Nejvíce mi z Rencka schází ta středová pojízdná odkladačka mezi sedadly. Peugeot ji taky nabízí, ale už není tak prostorná, vejde se tam jen několik CD,brýle a maličkosti, ovšem cena je dost vysoko.

Odesláno
Měl jsem Grand Scenica před pažoutem a tam se okna mlžily stejně a topení bylo mnohem méně účinnější, ale odkládacích prostorů tam bylo mnohem více i s lepším umístěním.Nejvíce mi z Rencka schází ta středová pojízdná odkladačka mezi sedadly. Peugeot ji taky nabízí, ale už není tak prostorná, vejde se tam jen několik CD,brýle a maličkosti, ovšem cena je dost vysoko.

NO, ale Espace je o nečem jiném než scenic:papa

Odesláno

Scenica jsem měl také a tam skutečně topení a chlazení bylo podstatně slabší. Vzadu skoro neznatelné. Ale to je fakt jiná třída. Jasně šoupací dveře, tedy hlavně v elektrice jsou k nezaplacení.

Co mě mrzí u P807 je nemožnost posunout dvě sedačky v druhé řadě blíž k sobě, to šlo i u toho Scenika, konfort svezení lepší. Tady to je pak jak dodávka s dírou uprostřed.

Odesláno

Já bych zas někdy potřeboval dát tři vedle sebe...:D

Trochu jsem po tom pátral a nebyl by až takovej problém to udělat univerzální.

Úchyty v kastli jsou pro obě varianty, takže stačí sehnat dvě kolejnice a zaříznout je do koberce podlahy.

Akorát by bylo potřeba ty prostřední vždy otočit (každá 2 šrouby)

Tady je to trochu :xvul tak jestli to někoho zajímá, můžem pokračovat jinde

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...