JIRA76 Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Prosím Vás,ten můj nový stroj jen a jen zlobí. Ale teď se ptám na to jak spustit zadní ventilaci,třeba je chyba u mne. Na displeji ikona svítí ale nic nefouká... Poraďte prosím! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaz Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 kdyz otevres dvere u ridice ci spojujezdce tak tam je mrizka a zani je pomocnej ventilator kdyz sviti ikonka na ventilator dozadu tak to tam musi pekne fucet muze to byt taky pojistka nebo sundej ten plast a zkontroluj ventilator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIRA76 Posted December 6, 2010 Author Share Posted December 6, 2010 Plastík mám právě sundaný a ani jeden z nich nefučí. Jak na straně jedné tak druhé. Asi nevíš kde a která z pojistek by to mohla být? Není to třeba jen když běží klima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaz Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 da seto spoustet i kdyz nejde ale nejsem si na stopro jisty koukni do manualu ktera pojistka to je je nekde zde v teto sekci ke stazeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIRA76 Posted December 6, 2010 Author Share Posted December 6, 2010 Z výduchů trocha vánku jde ale ventíky se nehýbou. Tak jdu hledat návod,díky zatím! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 No já měl napřed také ten pocit že to dozadu nefouká, ale nejlíp to poznáš když dáš vepředu ventilátor na maximum. Ale je pravda, to nejlépe poznáš až v létě při chlazení, při topení to moc nefouká. Aspoň mě ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaz Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 me fuci jako blazen kdyz zapnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIRA76 Posted December 6, 2010 Author Share Posted December 6, 2010 Tak to asi nebude foukat jen mně. Když to dám vpředu na plné pecky vzadu to dýchá. Ale jen dýchá. Ale pomocné motorky se netočí a to je mi divné. Ještě zkusím začudlit s ovládáním,třeba jsem nepochopil návod. V něm je psaná jen jedna pojistka a to na ventilátory. Prosím Vás co se děje po stisknutí tlačítka na dyspleji? Jak se to dá vzadu regulovat? Tedy jak se to chová. [upravil dne 6/12/10 21:53 JIRA76] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaz Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 moc se to regulovat neda stahnout vydechy trochu ve predu a spustit ty pomosne motorky ve dverich u mne si zatim nikdo nestezoval na nedostatek tepla vzadu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
golias Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Mám asi stejnej problém, když dám ventilátor na plno a pustím ofukování na cestující (tzn. do prostřed) tak to tam taky jemon dýchá jinak nic. Dokonce aji když to chci na tom zadnim sloupku nějak regulovat tim kolečkem tak se nic neděje. Jde ta mřížka na sloupku sundat dobře? Že bych tam taky juknul na ty motorky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
golias Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Jsou ty přídavný ventilátory přímo v tom středovým sloupku u posuvných dveří? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
somira Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 možná bude řešení tady? [upravil dne 7.12.2010 15:06 somira] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagic Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Tak předpokládám, že všichni co tu psali si ten zadní ventilátor na ovládání klimy pustili. Já vím, že v létě to celkem foukalo, ale minulý týden jsem se nad tím taky pozastavoval, vzadu byli 2 a okna se potila. Zkoušel jsem si hrát s tím ovladačem, ale ne a ne to přinutit foukat, je to opravdu jen takový malý vánek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIRA76 Posted December 7, 2010 Author Share Posted December 7, 2010 Tak předpokládám, že všichni co tu psali si ten zadní ventilátor na ovládání klimy pustili. Já vím, že v létě to celkem foukalo, ale minulý týden jsem se nad tím taky pozastavoval, vzadu byli 2 a okna se potila. Zkoušel jsem si hrát s tím ovladačem, ale ne a ne to přinutit foukat, je to opravdu jen takový malý vánek Tak já mám auto sotva týden a učím se s ním. Vzadu je opravdu jen vánek... A ty pomocné ventilátory jsou upředu v místech kde je prostup ventilace do dveří. Plastík jde sundat lehce. Motorky jsou dva a na každé straně jeden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tango C8 Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Taky jsem si toho všimnul, že dozadu to fouká miň, ale měl jsem puštěné auto + rear a to fouká převažně na sklo dopředu a na nohy, alespoň když jsem to skoušel. Když jsem točil kolečkem vzádu, tak to taky nic moc nedělalo, ale nějak jsem potom nepátral a jak píšu, měl jsem puštěnou automatiku. Musím to omrknout jak to bude fičet, když dám foukání na hlavu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tango C8 Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Tak předpokládám, že všichni co tu psali si ten zadní ventilátor na ovládání klimy pustili. Já vím, že v létě to celkem foukalo, ale minulý týden jsem se nad tím taky pozastavoval, vzadu byli 2 a okna se potila. Zkoušel jsem si hrát s tím ovladačem, ale ne a ne to přinutit foukat, je to opravdu jen takový malý vánek Bez klimy se mi okna potí taky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIRA76 Posted December 7, 2010 Author Share Posted December 7, 2010 teď jsem mluvil s jedním co má C8 a tomu se nikdy ty malé pomocné ventilátory nešli a taky neví jak na ně aby je spustil. A to má tři roky staré auto... Tak je na tom jak já. Ventíky jsem rozebral ale ne a ne se rotočit. V zadu čudlím kolečkem a nic... Možná pojistka ale mám potíž,v manuálu mám jinší pojistkovku než ve skutečnosti je.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tango C8 Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 teď jsem mluvil s jedním co má C8 a tomu se nikdy ty malé pomocné ventilátory nešli a taky neví jak na ně aby je spustil. A to má tři roky staré auto... Tak je na tom jak já. Ventíky jsem rozebral ale ne a ne se rotočit. V zadu čudlím kolečkem a nic... Možná pojistka ale mám potíž,v manuálu mám jinší pojistkovku než ve skutečnosti je.... Mne to na 100% funguje, tedy před nedávnem fungovalo, teď nevím. Musím vyzkoušet. Ju a ta pojistka dle manuálu by měla byt v motorovém prostoru. Měnil ji MotoMoto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Teda Ty máš pamatováka. Já na to pomalu zapoměl. Musím říct že jsem dost tím ovládáním a foukáním dozadu zklamaný, on je totiž také problém s ne moc dobře těsnícím přechodem ve dveřích a spociálně v létě mi i spolujezdci mrzla ruka jak to tam fučelo bokem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tango C8 Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Teda Ty máš pamatováka. Já na to pomalu zapoměl. Musím říct že jsem dost tím ovládáním a foukáním dozadu zklamaný, on je totiž také problém s ne moc dobře těsnícím přechodem ve dveřích a spociálně v létě mi i spolujezdci mrzla ruka jak to tam fučelo bokem. Zlatý Espace, co?:P:D Mne zadní fukare fungují. Teď jsem si všimnul, že nějako nejdou, ale bylo to logické, jelikož automatika tlačila vzduch nahoru na sklo a dole na nohy, takže logicky, nemůže jít vzduch prostředkem a dozadu, no. To je můj názor. [upravil dne 8/12/10 10:13 Tango C8] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts