Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No z uloz.to zmizela, mám 2x žádost o link od jednoho uživatele, takže jsem přesvědčený, že ji nahlásil jako závadnou. S uloz.to to už řeším. A v mailu jsem upravil link na můj server, na ten pan l.b. nedosáhne, takže vesele tahejte....

Takže dle sdělení ulozto.cz to byla to akce \"profíků\" z navigacecesky.cz, závadnost nahlásil pan lukas.bartos@cz.abb.com

Třeba Vám vysvětlí své kroky, mě už tento \"člověk\" nezajímá

[upravil dne 22/2/11 09:21 tadom]

Odesláno

jak už tady psal milhaus, my používáme originální sw CD!!!

nebo si myslíš, že můžeš legálně sdílet na internetu cizí prg, nebo software??? závadnost (porušení autorského práva) bylo hlášeno správně...

[upravil dne 22/2/11 16:55 navigacecesky.cz]

Odesláno

navigacecesky.cz tak hledej :D, není to vůbec složité... oooo jak trapné

Pánové tady vidíte na koho se máte obracet s žádostí o pomoc, navigacecesky.cz je ten první komu jde o blaho (své peněženky) a sdírat a sdírat a sdírat....

Odesláno

jj,to mám

osobně si myslím,že by to tu moderátor měl pročistit a nechat tu jen otázky a odpovědi,které členům tohoto fora

nějak pomůžou a zbytek přesudou do diskuze,opět se to tu stává nepřehledným

Odesláno

Tak to nechápu. Originál lisovaný je 6.63 od PG. Počeštěný je upravený originál a vypálený? Nebo to mají profíci jinak? Pokud vím, tak některé navi cd mají ochranu a překonání té ochrany je většinou co?. Asi jsem blbej.

:myslim

Odesláno

Ale, pane Bartoš, najednou ji nahráváte nějak jinak, Mimo jiné v reakci na Vaše napadení, volal jsem známému na zastoupení VW a světe div se žádná multilicence na následné úpravy a následný prodej neexistuje!

Vzpamatujte se prosím, děkuji....

Odesláno

myslel som ze forum je o vymene skusenosti a vzajomnej pomoci. kto nechce pomoct a prispiet pozitivnou informaciou nech sem neleze. Kto ma chut poradit, pomoct atd tak nech pomaha a takych si na fore budu vzdy vazit. Onehda som bol aktivnym uzivatelom Skodovackeho fora. Bolo tam 100x viac uzivatelov a 1000x viac prispevkou ako tu. ale aka vladne tu separacia som snad zazil len tu.

vecne osocovanie ma znechutilo natolko ze som sa vzdal myslienky clenstva. co ma velmi mrzi, lebo najst tu informacie sa daju, ale je potrebna k tomu vola okolia. a hlavne trpezlivosti a hladania. skoda je potom totoho tunak ked tu ma vladnut komercia nevrazivost a zavist.... a vecne podpichovanie tych co ponukaju alternativne riesenia.

kazdy nech si vezme z mojho prispevku co uzna za vhodne, nepotrebujem o svojej pravde nikoho presviedcat´a ani sa nikoho konkretne dotknut alebo ho nebodaj urazit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...