tadom Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 No z uloz.to zmizela, mám 2x žádost o link od jednoho uživatele, takže jsem přesvědčený, že ji nahlásil jako závadnou. S uloz.to to už řeším. A v mailu jsem upravil link na můj server, na ten pan l.b. nedosáhne, takže vesele tahejte.... Takže dle sdělení ulozto.cz to byla to akce \"profíků\" z navigacecesky.cz, závadnost nahlásil pan lukas.bartos@cz.abb.com Třeba Vám vysvětlí své kroky, mě už tento \"člověk\" nezajímá [upravil dne 22/2/11 09:21 tadom] Citovat
Jurko Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 to je ale hambář s titulem,to nevěděl,že servr dá vědět kdo to byl? Citovat
tadom Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Zcela zbytečně si shodil \"jméno\", nechápu ho.... Citovat
matejgigi Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Čistý marketing... Hoši si robia reklamu [Edited on 22/2/11 08:45 matejgigi] Citovat
navigacecesky.cz Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 jak už tady psal milhaus, my používáme originální sw CD!!! nebo si myslíš, že můžeš legálně sdílet na internetu cizí prg, nebo software??? závadnost (porušení autorského práva) bylo hlášeno správně... [upravil dne 22/2/11 16:55 navigacecesky.cz] Citovat
matejgigi Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Chlapci nedráždite hada bosou nohou, pretože dám na net všetky materiály, čo k RT3 mám a zhoríte ako fakľa! Citovat
Jurko Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 nechápu proč se do něj navážíte,to by mě zajímalo kdo vát ten originál vylisoval Citovat
Přema Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 To origo sw CD se dá normál koupit v pežo..... Citovat
matejgigi Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Ale asi nie s češtinou... alebo sa mýlim? Citovat
Jurko Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 promiň Přemo,myslel jsem,že pan Bartoš myslí češtinu do RT3 Citovat
tadom Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 navigacecesky.cz tak hledej , není to vůbec složité... oooo jak trapné Pánové tady vidíte na koho se máte obracet s žádostí o pomoc, navigacecesky.cz je ten první komu jde o blaho (své peněženky) a sdírat a sdírat a sdírat.... Citovat
matejgigi Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Tadom, len ich nechaj tak, veď oni vychladnú... Citovat
Přema Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 promiň Přemo,myslel jsem,že pan Bartoš myslí češtinu do RT3 Ne ne s češtinou ne.........jen sw CD na 6.63 Citovat
Jurko Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 jj,to mám osobně si myslím,že by to tu moderátor měl pročistit a nechat tu jen otázky a odpovědi,které členům tohoto fora nějak pomůžou a zbytek přesudou do diskuze,opět se to tu stává nepřehledným Citovat
Agrafik Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Tak to nechápu. Originál lisovaný je 6.63 od PG. Počeštěný je upravený originál a vypálený? Nebo to mají profíci jinak? Pokud vím, tak některé navi cd mají ochranu a překonání té ochrany je většinou co?. Asi jsem blbej. Citovat
navigacecesky.cz Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 majitel licence originalniho CAN nebo VAN neni Peugeot ale někdo jiný. a co se týká nahrávání cz, tak existuje více způsobů, jak to tam dostat... Citovat
tadom Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Ale, pane Bartoš, najednou ji nahráváte nějak jinak, Mimo jiné v reakci na Vaše napadení, volal jsem známému na zastoupení VW a světe div se žádná multilicence na následné úpravy a následný prodej neexistuje! Vzpamatujte se prosím, děkuji.... Citovat
elton Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Mám jenom odázku na tadoma. Když tak vesele překládáš, nepřeložíš mi Rneg a zadarmo? Víš Rachot chce za to 9000,- Citovat
Marcel00 Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 myslel som ze forum je o vymene skusenosti a vzajomnej pomoci. kto nechce pomoct a prispiet pozitivnou informaciou nech sem neleze. Kto ma chut poradit, pomoct atd tak nech pomaha a takych si na fore budu vzdy vazit. Onehda som bol aktivnym uzivatelom Skodovackeho fora. Bolo tam 100x viac uzivatelov a 1000x viac prispevkou ako tu. ale aka vladne tu separacia som snad zazil len tu. vecne osocovanie ma znechutilo natolko ze som sa vzdal myslienky clenstva. co ma velmi mrzi, lebo najst tu informacie sa daju, ale je potrebna k tomu vola okolia. a hlavne trpezlivosti a hladania. skoda je potom totoho tunak ked tu ma vladnut komercia nevrazivost a zavist.... a vecne podpichovanie tych co ponukaju alternativne riesenia. kazdy nech si vezme z mojho prispevku co uzna za vhodne, nepotrebujem o svojej pravde nikoho presviedcat´a ani sa nikoho konkretne dotknut alebo ho nebodaj urazit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.