Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Se nestačím divit.

Já jen pro doplnění. V poslední době má každé druhé auto s RT3 vadnou nebo hůř čtecí mechaniku. Následky pokusu o flash jsou docela drahé. Pokud to klekne tak nepomůže podržet tlačítko DARK. Tady jsem se fakt hodně nasmál.

Update systemu před češtinou jen s original lisovaného CD.

Mému kolegovi na češtinu Kato77 jsem dnes posílal ref. čísla aby si je objednal u nich v Pežo. Měl problemy.

Kdo má system updatovaný at zkusí sám a zváží.

Odesláno

Tadom: Jde mi o to jak si mě nazval že se chovám komerčně......nejsi tu bohužel (nebo spíš bohudík ) tak dlouho........

[upravil dne 21-2-11 21:49 Přema]

Odesláno

Kde si získal tu statistiku \"každé druhé auto\"? Zase jen strašení od \"prodejce\" bez jakéhokoliv podložení.

Original lisované CD mám, ale starý systém, na 6.63 jsem povyšoval z páleného CD...

Jak je tady k dočtení, tak o \"zničených\" RT3 píší jen \"prodejci\" a jejich zákazníci, ostatní píší o bezproblémovém povýšení a počeštění (nebo poslovenštění). Je zajímavé, že tady není skutečně ani jeden příspěvěk, někoho kdo by tloukl hlavou o zem, že si zničil RT3, hledal jsem před upgradem na 6.63 opravdu důkladně...(měl jsem strach a nechtěl jsem si mechaniku zničit) Při instalování češtin stažených z webu, se mi jednou povedlo nainstalovat systém bez textů (prázdná okna) dostal jsem se z toho vložením neupraveného CD a podržením DARK a jednou jsem skončil černou obrazovkou, na první zmáčknutí nereagovala, ale po chvilce se vzpamatovala a opravil jsem stejně.

Ano potom jsou tady příspěvky, kde popisují, že jim mechanika nečte a po vyčištění začala chodit.

Prosím, alespoň jeden link na někoho kdo zničil počeštením rt3.

Přemo: hodně čtu než něco najdu a viděl jsem i tvé příspěvky a například v OC clubu, Smart clubu, skodahome, VW.... se různý fičurky kolem nastavení pomocí diag zveřejňují zcela normálně, ale OK utratil si prachy za diag, naučil se s ní dělat, neberu ti to, ale sorry prohlášení \"vím jak, ale neporadím\" fak sorry, ale tak si to nech - chápěš? Asi moc ne. To je jako vychloubat se na pískovišti, že máš větší lopatičku.

[upravil dne 21/2/11 22:03 tadom]

[upravil dne 21/2/11 22:08 tadom]

Odesláno

Ale vždyť jo - já nepíšu neber to za prachy, je to o volbě... což pánové nechtějí pochopit.

Přémo odpověděl jsem ti o příspěvek výše...

Odesláno

Urcite je skupina lidi,ktery riskovat nebudou a nechteji a stoji jim to za ty dva tisice,coz bych se priklanel k te stejne skupine - pak je skupina lidi,ktery vrtaji do vseho a chteji to mit zadara i z nejakych jinych duvodu,treba financnich,tak zvoli install home free :)

Odesláno

Tadom: a že máš v puse jen tu diagnostiku??????...ano k tomu se přiznávám........ Nic víc na mě nemáš?????Není co

Zbytek si asi nečetl že??????

[upravil dne 21-2-11 22:22 Přema]

Odesláno

Tak ono toho moc na \"rozdávání\" zdarma v komunitě příznivců nějakého výrobku moc není, píšu o tom co mě \"udeřilo\" do očí (viz například tvůj podpis - díky němu jsem si tě všiml) Na co tam máš tu prostřední větu? Ok, mohlo být dotazů hodně a nebavilo tě reagovat. Podívej se do tohohle vlákna napsal sem někdo, že chce tu češtinu ať mu pošlu link, ne nenapsal, stejně tak mi nikdo nenapsal SZ že chce link, protože tam jasně píšu ať posílají maily, stručné a pochopitelné. Tak si na své stránky napiš že poradenství nerovádíš a pod podpisem nech, jen diag a čeština na mém webu a nebude to provokovat. Ono stejně může působit prohlášení, stav se na diag a podívám se na to, než vím jak na to ale neřeknu.... Já věřím, že uživatelům a známým pomáháš a možná i zdarma a když se objeví nové tele a chce po tobě něco okamžitě a zdarma tak ho pošleš někam, ale to je něco trochu jiného. Holt ještě jsme se nepotkali a podle psaní jsem získal dojem o jakém píšu, stejně tak i ty o mě.... to je zcela normální.

Ještě dodám, diag nemám a nebudu mít, nevadí mi že se od tebe nedozvím jak na ni...

[upravil dne 21/2/11 22:35 tadom]

Odesláno

sa tu vadite jak male deti a presviedcate jeden druheho o svojej pravde pritom kazdy ma tu svoju. Kazdy si urobi svoj nazor o uzivateloch tu na fore. Neviem preco sa chytate jeden druheho a kazdy dokazujete to svoje. Obaja mate kus svojej pravdy a vsetko je na kazdom z nas ktorou cestou sa bude uberat.

a vobec ze som sa medzi Vas ozval :)

Odesláno

Ano přesně, bylo toho až moc , jak emaily , SZ , ICQ. Jenomže oni nechcou přijet abych se jim na to podíval........chápeš to.........a nepomohlo psát že už neradím.....tak je to v podpisu....

3 roky se něco učíš a riskuješ nesprávnou konfigurací poškození řj či auta a potom to tu máš jako jen tak vytroubit????? Asi jsem jiný než ty.....ty ale nic nerizkuješ , ty se schováváš za net....

[upravil dne 21-2-11 22:43 Přema]

Odesláno

porusujete pravidla forum!!!! - je to vlakno o cestine nikoliv o diagnostice.... :)

btw Přemi ja patřím mezi ně,taky jsem chtěl radu ohledně dia a poradil jsi... a děkuju za to,pomohlo mi to :)

[upravil dne 21/2/11 22:49 ace11]

Odesláno

Ahoj. Koukněte na polské forum. Tam to mají taky volně a nemají s tím nějaké problémy i když i takoví se našli. Ale pokud někdo neumí ani vypálit ten obraz a ještě se do toho pustí? tak to klobouk dolů. Přeji profíkům aby jim to šlapalo, ale diky i za alternativu. Taky mě lákalo zkusit přeložit si RT3 z polštiny. Prográmky na to jsou. Škoda jen, že chybí diakritika. Chybí tabulka znaků?

Odesláno

Jen doplním s Přémou jsme si to myslím vysvětlili po SZ, ano chytil jsem se jen diagnostiky, byla to chyba. Toť vše...

Ano ke stažení dávám jen pro to, že to je jen o možnosti volby...

Nic jiného tím nemyslím, jak myslí \"profíci\"

Odesláno

Tak se našel závistivec viděl bych to na jednoho uživatele se jménem l****.b***** který češtinu nahlásil jako závadnou, takže lukáši, právě to nalévám na vlastní server, tam na to nedosáhneš....

Odesláno

JJ domluvili.....

Trochu polevím.....je asi pravda že ti co si CZ stáhli či udělali odsud by si zmíněnou češtinu nikdy za peníze nekoupili....to už by udělali dávno , kdyby ji tak chtěli.....

Takže si myslím že to na komerční trh nebude mít vliv......

PS: Copak se stalo s CZ ???? Že je závadná??? Prosím vysvětli

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...