Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nic zajímavýho jsem tam zatím nezjistil, jen se to zdá být trošku rychlejší při startu. Ale neměl jsem čas to testovat, tak nevím. Podle toho co o té aktualizaci píší, tak tam asi nic zajímavýho ani nebude. Ale ta závada mohla být dobrá, když stačilo projet jen křižovatkou v Madridu, kdoví co tam bude teď :D

Odesláno

Na to jsem taky hleděl v popisu update. Já měl před pár lety první MIO a to tuhlo na sjezdu z D2 u Břeclavi.

Já si myslím, že to bude dílčí update, když to trvá 20 minut. Na 8.11 je plný a trvá 40 minut, tak to asi nepřehraje vše.

Odesláno

Pro : Andy22

Tak už jsem taky aktualizoval na tu sw. verzi 8.20 všechno v pohodě .

Horši je to stou češtinu do 8.20 po nahrani jse mi v meny všechno pozpřehazovalo myslim tim ty texty jenom semtam něco pasovalo ? Neviš co by stim mohlo byt mužebyt chyba v postupu nahravani ?

Předem dik za odpověď.

Nebo nemužeš mi poslat na meil obraz cd te češtiny cos použil ty ? :papa

[upravil dne 11/7/11 19:44 PetrPM]

Odesláno
Na to jsem taky hleděl v popisu update. Já měl před pár lety první MIO a to tuhlo na sjezdu z D2 u Břeclavi.

Já si myslím, že to bude dílčí update, když to trvá 20 minut. Na 8.11 je plný a trvá 40 minut, tak to asi nepřehraje vše.

No mě ta aktualizace na 8.20 trvala asi těch 40 min, takže vše se asi přehrálo

Odesláno

Tak jsem prošel instalační CD SW 8.20 a nějaké kritické aktualizace jsem na něm neschledal.Mimo změny loga na startu,bootování systému je nastaveno o 3 sec rychlejš,vynechané instrukce pro navi,která se dotáhne po startu a nevíme o tom :D:D:D,rychlejší načítání kravin v navi (radary,POI...) zanedbatelné.Ten,kdo má system 8.11 dle mého názoru se trápit a stresovat s aktualizací nemusí.Nic zásadního se nemění.Vyplatí se to pro ty se SW 7.1.

Pro běžného uživatele dostačuje SW 8.11.Takže i já počkám na revoluční upgrade 9.x :D:D:D

Odesláno

Tak to jsi nás teda dostal, já na tom kvaltuju a ty se na to pak vybodneš :D

8.11 mi občas zamrzala, tak jsem zvědavej, jak to bude tady :papa

Odesláno
Pro : Andy22

Tak už jsem taky aktualizoval na tu sw. verzi 8.20 všechno v pohodě .

Horši je to stou češtinu do 8.20 po nahrani jse mi v meny všechno pozpřehazovalo myslim tim ty texty jenom semtam něco pasovalo ? Neviš co by stim mohlo byt mužebyt chyba v postupu nahravani ?

Předem dik za odpověď.

Nebo nemužeš mi poslat na meil obraz cd te češtiny cos použil ty ? :papa

[upravil dne 11/7/11 19:44 PetrPM]

Nenapsal jsi, co jsi použil za CZ? Už jsme tu prezentoval upravený soubor pro 8.20, který překládal Raiser. Já jsem použil vlastní výtvor. Je to místo angličtiny, tak můžeš vyzkoušet rozdíly a hlásit chyby :D

CZ_8.20.A.ZIP

[upravil dne 13/7/11 15:07 Andy22]

Odesláno

Já už jsem také konečně jakž, takž dokončil češtinu pro RT3. Už jsem ji i otestoval a nevypadá to zas tak zle. Ale je to docela nezvyk, když jsem to tam přepnul z angličtiny, na kterou už jsem byl zvyklý. :D Nebýt toho, že tomu manželka nerozuměla, tak jsem se na to asi i vykašlal... A mimochodem, pokud to překládáte jen z angličtiny, tak pozor na to. Podívejte se někdy schválně na stejné řádky třeba i v němčině, popř. ve francouzštině a nebudete se stačit divit. ;) Pomáhal jsem si tak, že jsem poměrně často porovnával všechny tři jazyky, abych našel opravdu správný výraz. Obzvlášť němčina je ve vyjadřování poměrně hodně přesná...

Odesláno
Tak to jsi nás teda dostal, já na tom kvaltuju a ty se na to pak vybodneš :D

8.11 mi občas zamrzala, tak jsem zvědavej, jak to bude tady :papa

Samozřejmě jsem aktualizoval taky.Nedalo mi to,ale to co jsem psal výše.Žádné přelomové aktualizace :D:D

Odesláno
a pro instalaci z USB stačí nakopírovat do rootu flashky, nebo musí být flash bootovací + nakopírovat soubory ?

Otevřeš si iso třeba v Daemon tools a nakopíruješ vše na flashku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...