Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

aha, ono je tam 5 řádků navíc, tak to tam nejde importovat. Teď jsem se na to díval, takže zase ručně stručně to tam nacvakat :blicismajlik

Odesláno

Manželka už mne tak se.....,že jí budu muset asi zreciklovat na něco užitečnýho :D:D:D.Nemám chvilku klidu,ale taky se do toho dám.Nainstaloval jsi si už soft 8.20?Na Eurovanu tvrděj,že instalace je kratší cca 25 minut a ne jako u 8.11.

Odesláno
.Nainstaloval jsi si už soft 8.20?Na Eurovanu tvrděj,že instalace je kratší cca 25 minut a ne jako u 8.11.

Zkusím vypálit a po cestě do práce nainstalovat, snad to bude ještě potom fungovat :roker

Odesláno
Raiser :super

u te RT4 deláš jen hlas lišky nebo tam necháš i základní(ten liška je trochu matoucí)

Bylo by dobrý, dát třeba i nějaký jiný hlas než jen Lišku, jsou to sice srandovní hlášky, ale nevím jak by se podle toho jezdilo?

Odesláno

PodleLišky se jede dobře,když si občas zvykneš na hlášku Teď sám nevím,já se ozvu :D:D:D.Ještě mám na disku někde K. Brožovou.Najdu.Samozřejmě se hlas jen přidá a ostatní zůstanou.

Teď stagnuju.Není moc času na koníčky.Moc práce kolem baráku,ale věnuju tomu každou volnou chvilku.

Odesláno

Nestihnul jsem to vypálit, tak snad v práci se zadaří a jak pojedu domů, tak testnu. Zkusím i tu češtinu, jak bude fungovat - asi tu svoji, jsem na ni už zvyklej :D

Odesláno

No někde tam narazíš na protiklady, takže je otázka jak je to správně? Já nebudu tvrdit, že to mám dobře, nejsem angličtinář, ale měnit se mi to zatím nechce

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...