Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jak dostanu svůj obrázek (avatar) pod jméno?

Opět v menu Změnit profil je okénko pro \'Avatar\'. Avatar je obrázek pod vaším jménem. Zjistěte, jakou velikost administrátor povolil, obvykle je považováno za zdvořilé mít obrázek užší, než 150px.:papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ahoj sháním češtinu pro RT3 VAN 5.52 malý černobílý displej. zkoušel jsem všechno možný stáhnout a pokaždý mi zhasl displej ale rádio fungovalo dál. jaká je ted cena za češtinu? česká lípa

Odesláno
ahoj sháním češtinu pro RT3 VAN 5.52 malý černobílý displej. zkoušel jsem všechno možný stáhnout a pokaždý mi zhasl displej ale rádio fungovalo dál. jaká je ted cena za češtinu? česká lípa

Na netu jsou funkční jen češtiny do barevnejch obrazovek...

Je to stejně jako s úpravou hlasu, kde upravený hlasový soubor TTS pomocí programu RT3 Voices (je tu někde na fóru) jde normálně napálit a pak nahrát do RT3 s barevnou obrazovkou, ale do monochromu ne.

Může za to tzv. CRC, který musí být stejný, jako původní soubory...

Na to to bude chtít nějakého programátora, protože různé programy na cracknutí CRC ti v kompu stejný CRC napíšou, ale jakmile to vložíš do RT3 s mono, tak i tak to pozná, a napíše ti že máš vložit konfigurační CD, i když ho tam jakoby máš.

V souborech na internetu může být někde napsáno \"pro monochromatický...\", ale pokud otevřeš soubor CT_db_EN (IT, SP,...) a není v databázi čeština, tak nepálit a nedávat do auta!

Jinak češtinu na RT3 mono CT má např. Millhaus65, tak se domluv na ceně s ním...

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Zdravim všechny. Mám takovou prozbu. Mel jsem ve svém peugeotu RT3 CAN a aktualizoval jsem ji na nejnovější verzi 6.63. Pak jsem se pustil do vytvoření své češtiny a to se i povedlo. Občas jsem našel nějakou chybu v překladu (překlep, nebo nevhodný výraz) a upravil jsem to. Jednou mi to bohužel RTtrojka už nepřečetla a už to nerozdejchala. No, před nedávnem jsem si ji konečně sehnal a zapojil. Funguje jak má, jen je v ní nahrána verze 6.6D a při zapnutí mi napíše hlášku, ze verze systému nesouhlasí a že mám vložit konfigurační CD (po odkliknutí ESC hláška zmizí a jede OK), když vložím konfigurační CD s mojí verzí 6.63, tak to chvilku chroupe a CD vyjede ven. Zkoušel jsem i originální CD co jsem měl k té původní RT3 (6.61) a dělá to samé, jen zachroupe a CD vyjede ven. Zdřejmě bude zapotřebí vložit CD s verzí 6.6D. Chtěl jsem se zeptat, zda se ještě dá někde toto CD sehnat, nebo jestli se to dá řešit i nějak jinak.

Myslím si, že v jednotce auta je ta poslední verze 6.63 a v RT3 mi ukazuje 6.6D a proto ta hláška.

Za každou radu, nebo pomoc budu moc vděčný.

Odesláno

Přesně s tímhle problémem mi pomoho p. Charvát z www.menucesky.cz .

Nechal jsem si nahrát češtinu jedním člověkem, kterej tvrdil že je machr na tohle.

Dopadlo to stejně jako u tebe. Po každém nastartování hláška a musel jsem ji rušit Esc.

Je pravda, že p. Charvát to "jen" přelíznul jiným CD, ale věděl jakým to přelíznout :-)

• O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Prosím o odkaz na RT3 češtinu která funguje,mám Italštinu a nevím co po mě chce a nějaký postup, nebo kdo to dělá a kolik za to chce. mockrát děkuji!!!!!! :mrk vím že to někde na fóru asi je, ale seděl bych u toho týden než bych se tím pročet. a chytrej bych z toho nebyl. :myslim

Upraveno uživatelem Stanislav 407SW
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Mam dotaz, neda se cestina vytahnout z jiné RT3? Mame 407 sw tam cestinu mame a ja ve sve 407 coupe ji nemam. Popripade shanim nekoho, kdo me s cestinou pomuze, dokazu i zaplatit.

Odesláno

Mam dotaz, neda se cestina vytahnout z jiné RT3? Mame 407 sw tam cestinu mame a ja ve sve 407 coupe ji nemam. Popripade shanim nekoho, kdo me s cestinou pomuze, dokazu i zaplatit.

Myslím že to nejde ale půjde tam dát tak jakošla dát do SW.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Vsem moc dekuji za rady a odkazy, dnes jsem se konecne dostal k ocisteni cocky v mem radiu a nahrani cestiny. Vse probehlo v poradku. Hlavni je, ze uz to na me nemele nemecky, to me stvalo nejvic.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...