Danoš306 Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 zdarec, prosim vas nevite nekdo proc mi nefunguje sahara?? (ventilator u chladice) dnes jedu v tom krasnem pocasi, a protoze sem sledoval cestu (kterou sem pod vstvou snehu stejne nerozeznal od okoli tak sem nesledoval teplotu a najednou se mi rozla kontrolka \"STOP!\" a kontrolka teploty vody, bylo tam neco pres 100stupnu tak sem zastalil a sel se podivat do motoru a citil sem jen smrad ze spaleniny, tak sem vypnul motor a zkusil pootocit vrtuli jenze ta byla lehce primrzla tak sem si rikal mmm to bude pojistka kdyz byla primrzla to jee jasne, dojel sem domu a sel sem po pojistkach (F7 (20A), F5 (10A) a v motoru 30A) vsechny byly ok tak sem vzal draz a propojil piny na konektoru u spinace vetilatoru na chladici a zase nic myslite je je motor vadny?? nebo to muze byt jeste neco jineho?? (napadlo me jeste rele ale nejsem si jisty jake to je vim ze cerne (sede) - blinkry, orazove - vyhrivani oken a zrcetek, bile - sterace, dolni zelene - predni okna a šíbr, dolni rada zelene - zadni okna, zluta mlhovky (to rele ale nemam) a pak je jedno co nevim a jedna patice co nevim, to jedno rele je taky zelene a je ve stejne rade jako blinkry sterace a vyhrivani... to si myslim ze je prave ta sahara (zkousem sem vymenit s rele ze zadnich oken protoze je stejne a nic je to furt stejne a na okech cvaklo takze je dobre) a pak je jeste jedna volna patice a ta je hneda a nevim od ceho je ale to sahara 100% neni protoze toje jedine rele ktere neni vyplnene a neni vyplnene odjakziva a vsechno vzdy fungovalo takze je to neco jako s mlhovkama Citovat
pastorek Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Skús pripojiť elektrinu priamo na motorček. Podľa toho čo píšeš mám podozrenie že zhorel. Citovat
Danoš306 Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 oks zkusim to ale zitra dnes se mi uz do te zimy nechce, a zitra to nejak odjedu, ale je mi divne proc kdyz zhorel, tak proc se nespalila pojistka ??? Citovat
koblih69 Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Proč by měl shořet? Stačí špatné uhlíky, oprava za pár korun a na pojistkách bys nic nezjistil. Citovat
Danoš306 Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 jn to me vubec nanapadlo:super:super a podle toto smradu by to odpovidalo protoze vinuti smdi jinak !! zitra budu moudrejsi nebo mozna az o vikendu udelam to pri vymene nemrzky diky za rady Citovat
pastorek Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 To zhoretie som predpokladal podľa toho že bol primrznutý a bolo cítiť zápach no bodaj by to bola iba nejaká maličkosť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.