Rejty Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Hosi,potreboval bych okouknou jednu oktavku at tam nejedu o vikendu zbytecne..potrebuju abyste se na ni podivali a pak mi napslali jak vypada a vas nazor diky moc:))))) NA NETU MNE ZAUJALA TAHLE...DIKY MOC:) http://auta.yauto.cz/skoda-octavia-1-9-tdi-81kw-889428.html je v bazaru vedle brnenskych AAA kousek od dalnice:) v černovicky ulici.....nechcu tam jet z Usti na blint... KDYZTAK ODMENA JISTA...FLASTICKA:) Citovat
.mycTD Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Všechny naše vozy procházejí důkladnou kontrolou 107 technických parametrů. Fotografie zobrazují skutečnou kvalitu našich aut co na tom chces jeste prohlizet? Citovat
Rejty Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 hle potrebuju aby nekomu nastartovali motor....holt tam nechci jet pres 300 kilaku abych pak nekoupil nic:(..jinak to sou kecy v kleci:-D taky sem prodaval tak nakecat muzozu cokoliv:-D Citovat
kujon106 Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Teďka sem rozhodně nejezdi. Když by ses už náhodou prokličkoval mezi lidma na letních pneu a zaseklejma šalinama, tak není vůbec jistý, jestli tu oktu pod sněhem najdou Citovat
Šalda Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Nemám teď pojízdný auto, odešla mě spojka, ale o víkendu bych se Ti na to mrkl;) Teda pokud ho pod tou hromadou sněhu najdu:D Citovat
wooody Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 v sobotu do brna jedu, ale asi nebude čas na to, jinak stejně by si s ní nemoh odjet, nemá stk Citovat
kujon106 Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Každopádně ale si myslim, že těch 170k km má najeto min. 2x, byla ťuklá na předek (světlo u řidiče a divně srolovanej nárazník), C sloupek u spolujezdce vypadá taky divně pomuchlaně. A hlavně si myslim, že combi kokta v naftě za 60 by tam moc dlouho nevydržela, protože na tohle čecháčci kdovíproč slyší. Podle fotek už tam straší od léta [upravil dne 1.12.10 20:24 kujon106] Citovat
Rejty Odesláno 2. prosinec 2010 Autor Odesláno 2. prosinec 2010 jj..seru na to...jeste ansetrim tak dalsich 60 a pak si koupim facelifta v TDI 4x4.-...pac sem tedka zjistil ze 4x4 do práce potřebuju:-D:P Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.