Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pomoc..kdo mi okoukne auto z BRNA???!!!

Recommended Posts

Odesláno

Hosi,potreboval bych okouknou jednu oktavku at tam nejedu o vikendu zbytecne..potrebuju abyste se na ni podivali a pak mi napslali jak vypada a vas nazor diky moc:)))))

NA NETU MNE ZAUJALA TAHLE...DIKY MOC:)

http://auta.yauto.cz/skoda-octavia-1-9-tdi-81kw-889428.html

je v bazaru vedle brnenskych AAA kousek od dalnice:) v černovicky ulici.....nechcu tam jet z Usti na blint...

KDYZTAK ODMENA JISTA...FLASTICKA:)

Odesláno

hle potrebuju aby nekomu nastartovali motor....holt tam nechci jet pres 300 kilaku abych pak nekoupil nic:(..jinak to sou kecy v kleci:-D taky sem prodaval tak nakecat muzozu cokoliv:-D

Odesláno

Teďka sem rozhodně nejezdi. Když by ses už náhodou prokličkoval mezi lidma na letních pneu a zaseklejma šalinama, tak není vůbec jistý, jestli tu oktu pod sněhem najdou :D

Odesláno

Každopádně ale si myslim, že těch 170k km má najeto min. 2x, byla ťuklá na předek (světlo u řidiče a divně srolovanej nárazník), C sloupek u spolujezdce vypadá taky divně pomuchlaně.

A hlavně si myslim, že combi kokta v naftě za 60 by tam moc dlouho nevydržela, protože na tohle čecháčci kdovíproč slyší. Podle fotek už tam straší od léta :)

[upravil dne 1.12.10 20:24 kujon106]

Odesláno

jj..seru na to...jeste ansetrim tak dalsich 60 a pak si koupim facelifta v TDI 4x4.-...pac sem tedka zjistil ze 4x4 do práce potřebuju:-D:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...