Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím s dotazem.

Je to pár dní, co se mi úplně nedovírají přední dveře u řidiče - tedy jak jsem byl zvyklý na jemné pošťouchnutí. Je třeba podstatně více přibouchnout, překonat odpor a při dovření to v zavíracím mechanismu slyšitelně dře.

Není to po havárii, není to námrazami sněhu, ví prosím někdo jak mechanicky seřídit sklon či zdvih dveří?

Díky za jakýkoliv nápad. Monti

Odesláno

Anebo zajeď do servisu (Zábřeh na Moravě :super), tam ti to seřídí za symbolický poplatek.

No, ale abych nebyl jen povrchní:

- často se povolí/posunou šrouby, připevňující protikus-západku na rámu - zkontroluj.

- všeobecně se postupuje tak, že pomalu zavíráš dveře a díváš se, \"co to dělá\", tedy kam jsou dveře nuceny jít v poslední chvíli. Jestli už zdaleka míří mimo svoji pozici (někdo se o ně opřel a svěsil je v pántech). Anebo míří na správně místo a v poslední chvíli jim něco vadí, posune je jinam - nahoru, dolů.

Pokud jsi technicky zdatný, koukneš a uvidíš.

[upravil dne 29.11.2010 20:18 P607Olda]

Odesláno

Díkec za všechny rady, vyhrabu pažouta ze závějí sněhu a zkusím to poladit, no a když to nepomože, navštívím tommasse tam někde u Šumperka. Šak to nemám daleko .... :D

Mějte se hezky.

Odesláno

Určitě, je to můj \"praktický lékař\" pro 306, hned od pořízení v 2008 sem tam pečenej vařenej.

Souhlasím s tvojím hodnocením - vždycky ochotní, práce poctivá, trpělivě vysvětlí souvislosti, cena přiměřená, termín dle závažnosti problému a dohody, opravdu jedinečnej servis na francouze tady v našem regionu.

Akorát toho mají stále víc (zasloužili by si rozšířit zázemí) a s takovouhle prkotinou se mi nechce je otravovat - to teda ještě nevím jestli to dám, ale díky navedení snad jo :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...