Y2K Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 ved to ocakavam aj ja ze sa budem smiat Jasne ze neratam ze to bude nejake pre mna vyhodne.... A okrem toho, nerad by som pazota dal do AAAciek, uz vobec nie s tymi vecami co su na nom ako duplex, volant, brzdy,.... to by mi bolo luto, radsej by som bol keby dakto z klubu sa na nom vozil ale uvidime Citovat
Y2K Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 to by som zas musel naraznik povodny zhanat [upravil dne 1.12.2010 13:07 Y2K] Citovat
Y2K Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 tiez moznost...a ja ti dam k tomu zlty...dobra kombinacia Citovat
BrankoKK Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 aj ked ho nepredas dakomu z klubu, urcite ten, co ho kupi, bude vyhladavat nejake peugeot forum, aby mohol zamachrovat, a pritom auto uz bude \"stary znamy\"... ale ver mi ze teba to prejde, ja som sa tiez chcel svojho auta za kazdu cenu zbavit (koniec koncov som uz bol odhodlany kupit tvoje), ale vzhladom na to, kolko prachov som do neho vrazil, by som fakt urobil volovinu a dokonca fotrovci mi zakazali predavat ho:) a som rad, ze som si dal povedat... Citovat
Y2K Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 obavam sa ze neprejde...ale zas to nijak ani nesilim Keby sa dalo tak si kupim tretie auto a necham si ho, bohuzial som este nenasiel to zakopane zlate prasa na zahrade A keby som mal pozerat na peniaze co do neho sli, sa radsej obesim Takze takto radsej na to ani nepozeram Este rozmyslam ze dam vymenit ten motor a to bude tak vsetko Citovat
BrankoKK Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 obavam sa ze neprejde...ale zas to nijak ani nesilim Keby sa dalo tak si kupim tretie auto a necham si ho, bohuzial som este nenasiel to zakopane zlate prasa na zahrade A keby som mal pozerat na peniaze co do neho sli, sa radsej obesim Takze takto radsej na to ani nepozeram Este rozmyslam ze dam vymenit ten motor a to bude tak vsetko ale nezabudaj, ze z toho motora potrebujem zvody:D a zlate prasa... ked narazis na ropu, to by snad malo stacit... Citovat
Y2K Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 zvody su tvoje samozrejme, rootskymu som zas slubil nasavanie a jozef ma u mna este klapku, aj ked ju asi uz nepotrebuje PS: Tymto chcem vsetkych komu som co slubil poprosit o strpenie, je v poslednom case toho na mna vela a proste nestiham [upravil dne 1.12.2010 13:21 Y2K] Citovat
jozefsv Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 neviem ti to takto z hlavy povedat,musim nad tym silno porozmyslat.ale tak skusil by som ju urcite len ten cas Citovat
Y2K Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 v pohode, uskladnena ma byt zatial kde, ked budes potrebovat staci napisat Citovat
BrankoKK Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 zvody su tvoje samozrejme, rootskymu som zas slubil nasavanie a jozef ma u mna este klapku, aj ked ju asi uz nepotrebuje PS: Tymto chcem vsetkych komu som co slubil poprosit o strpenie, je v poslednom case toho na mna vela a proste nestiham [upravil dne 1.12.2010 13:21 Y2K] ja mam casu dost... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Y2k, jeden \"znamy\" kupoval ted B ckovy mercedes ... Kupoval tiez ojazdeny, tak si KM overoval v MB servise ... Boli k nemu velmi zhovievavy, a hned mu podla VIN povedali ake su servisne zaznamy, kedy bolo auto prvy krat na servise, a kedy posledny ... Tj to, co ti zistia aj tu ... Rozdiel v MB je ten, ze poskytuje na 6 rokov alebo 160 tis. KM bezplatny servis ... To znamena, ze tam nemas zaznamy len pocas 2 rokov ( ak teda nepresiel za 2 roky viac ako 160 tis. KM), a majitelia tych 6 rokov alebo 160 tis. KM do autorizaku chodia - boli by hlupi keby nechodili, ved to maju zdarma ... Pokial je tamto original 2005 tka, a ma origo 102 tis. KM, tak by mala byt este zhruba na cca 1 rok servisovana v MB zdarma .. (teda len bezny servis podla servisky) ... Takze by si mal pomerne lahko zistit, ci auto bolo servisovane v MB, a pokial ano, s akymi kilometrami ... Ked pojdes do Aciek, a auto sa ti pacit bude, tak sa zastav v Mercedesi, a opytaj sa Inak pre zuijmavost, ja by som AAAcka uplne nezatracoval ... Svagor ich ma rad ... Pred par rokmi tam predaval 307 cku SW s 1.6 benzinem s origo 48 tis. KM ... Vtedy za to auto nikto, nikto nechcel dat viacej ako 250 tis. SK, aj to uz bolo pre vsetkych moc drahe ... To auto som inzeroval vsade, aj tu ... Po vyse 2 mesiacoch skocil do aciek, a po malom dotahovani dostal 290 tis. SK ... Teraz svagor predaval Santa Fe, co mam dole v popisu, lebo mu skoncil leasing, a dnes vyplacel zalohu zase za nove santa fe ... Santa fecka idu okolo 15 tis. Eur, on zanho chcel 19 tis. Eur nakolko ma zase origo 52 tis. KM, a je fullke, v kozi atd ... Za cely ten cas co bolo na nete, sa ozvali 2 ja ludia, vsetci chceli hned cez telefon zjednvata, a max by dali do 17 tis. Eur ... Nakonec skocil do AAA cek o chteli mu za to dat 18 500 Eur, cize zase najviac. Nakoniec vsak zazrakom v nedelu zavolal kupec, prisiel pozriet, a dal zanho 18800 alebo 18 700 Eur, tak sa na Acka vykaslal ... Tym chcem len povedat, ze ako jedny s mala kupuju aj dobre auta od prvych majitelov, a vedia za ne primerane zaplatit ... Iny autobazar by za to nedal ani tych 15, hoc je to od prveho majitela ... Cize sanca na slusne auto v Ackach je ... Naproti tomu sme tam boli toto leto pozerat 159 nu alfu 2.4 JTD 210 PS vo full vybave, a to bolo nieco strasne. Na fotkach vyzerala ako nova, na zivo mala prasknuty zadny naraznik, nesedel ani jeden len na predne kapote, rozbita hmlovka, zlomena packa na otvaranie kapoty, odrhnuty zadny tapacir na zadnych dverach, brzdila velmi cudne, zjazdene gumy a servo vidavalo prestrasne zvuky ... Takze ako narazis Ecko je pekne manazerske auto, urcite by som ho nehodnotil ako skarede, alebo zle, ale nie je to moj salok kavi ked uz do tych premiovych znaciek ta 530D alebo A6 3.0 TDI z mojej strany :D Ale co clovek, to iny vkus, takze drzim palce Citovat
Y2K Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 Dik Lubk0, to som nevedel tak sa zameriam aj na to.... Zasa mi nejde o to co kto na auto hovori, ale proste medved je medved, nie preto ako vyzera, ale to ako sa v nom vozi a taak Ostatne ako Audi alebo BMW mi pri MB pripadaju ako skodovka pri Audi Ale len moj pocit samozrejme Este raz, auto pojdem pozriet, odviezt sa a hlavne som zvedavy na vyjadrenie Aciek, dovtedy nechcem ani nijak hodnotit ani nic, po vikende budeme mudrejsi Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 V aaackach dopadnes nie dobre, pretoze mas bohuzial, 9 rocne coupe To nehovorim, ze by som ta nejako osocoval, ale proste nie pre nich extra zaujimave auto ... Ine by to bolo, keby si mal napr fabiu Ale kazdy podla vkusu, mne sa napriklad neskutocne pacia nove Volva Citovat
chechet Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 mne se libi, jak se bazarnici snazi udat 5lety naftovy mercedes s najezdem 100000 km. ano, mozne je kde co, ale na takove nahody v bazarech zkratka neverim. MB je etalon, o tom zadna, ale BMW taky ne spatny. treba tohle je zkratka naaadhera, byt neni nejmladsi: http://www.amilocar.cz/r-bmw-rada-5-30-530i-steptronic/ Citovat
Y2K Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 toto BMW este ano, na to sa da pozerat...ale model po nom moc nemusim Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Chechet, ako som pisal vyssie Take auto si bud kupia znamy, alebo prave AAA cka boli na Slvoensku jedine schopne take auta ohodnotit Vzdy vec vkusu, BMW 5 a A6 mi dizajnove prijdou uplne jinde jak klasicky E cko Kazdemu sa hold paci nieco ine Citovat
Fusion Odesláno 2. prosinec 2010 Odesláno 2. prosinec 2010 Stačí sehnat VIN a i po telefonu by měl Mercedes sdělit poslední servis/km jako to funguje tady. Bez této základní informace bych nad tím ani nepřemýšlel, takový auto může mít v pohodě nad 300tis.km http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/miniSearch.html?isSearchRequest=true&minPrice=&maxPrice=&minFirstRegistrationDate=2005-01-01&maxFirstRegistrationDate=2005-12-31&minMileage=&maxMileage=&ambitCountry=&zipcode=&export=NO_EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&__lp=43&scopeId=C&sortOption.sortBy=specifics.mileage&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=17200&makeModelVariant1.modelId=57&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuels=DIESEL&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&customerIdsAsString=〈=de Půl mega za 7 let a vypadá jak nový http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=138071645&__lp=61&scopeId=C&sortOption.sortBy=specifics.mileage&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=17200&makeModelVariant1.modelId=57&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2003-01-01&maxFirstRegistrationDate=2008-12-31&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=〈=de&pageNumber=1 [upravil dne 2/12/2010 14:44 Fusion] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.