Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Expert na Mercedesy - AAA story

Recommended Posts

Odesláno

zatial ho neukazem ;)

cez vikend by som ho mal ist pozriet...potom poreferujem

Bohuzial, co som teda nikdy nechcel ale momentalne to vyzera ako rozumna alternativa, ide o jednoho velkeho predajcu aut. Takze zlteho zoberu ako protihodnotu, samozrejme stale neviem ako vela mi daju za neho, no ak by som od nich auto vzal vraj 2000 E by mal byt bonus ako keby ho iba odkupili, uvidime.

Samozrejme moc tomu nedavam kedze ich poznam ako obchoduju, ale o co me ide je vyskusat si toho medveda, odviezt sa a tak...potom sa uvidi.

A premyslam nad nim iba preto, lebo je to uz 320 CDI, motor po face teda V6 a 7G prevodovka, co je teda ovela vacsie plus ako cierna farba ;)

Keby to bol ten starsi model, asi ani nad tym neuvazujem

Odesláno

no pre mňa je už 406 coupé veliké auto, ale keby som chcel ešte väčšie, tak by som bral Chrysler 300C.

ale to sa nikdy nestane, lebo väčšie nebudem chcieť nikdy, okrem toho už mám vybraté auto, ktoré bude nasledovať po 406 a okrem toho si 406 ešte nechávam - konečne som pochopil, že mám dobré a pekné auto, za ktorým sa každý otáča...:mrk

Odesláno

kua Lubk0, setko musis prezradit ;)

km tiez moc neverim samozrejme, ale podstatny bude stav a hlavne odkupna cena mojho :) co cakam ze bude tak 5 korun :D

Odesláno

Ako som pisal inde, ani mne k tebe moc E cko nejde :) Napr znamy si dal teraz doviest CLK cko, to uz by sa mi k tebe hodilo viacej :)

Co sa tyka KM, mali by byt lahko overitelne ...

Odesláno

toto vsetko ci tu pisete je mi uplne jasne ;)

ja som pristupil na to iba preto ze si to auto chcem vyskusat ;)

Ale laka ma ten novsi motor a ta 7g prevodovka, nic ine.

Lubk0: Co presne mas na myslim tym lahko overitelne? Nech som mozno zas mudrejsi...

A ano CLK sa mi tiez paci, ale uz nechcem dvoje dvere...teraz mi znamy ponukal CLS ;)

Odesláno

No ved ked chces kombajn tak chces ;)

Je pekny, aj motor, to je ten isty co 320 ale ten je o nieco viac \"vyhnany\"

A manual v takomto aute? to je snad nejaka rarita ;)

Inak nema ani vyhrievane sedacky a vetrane uz vobec nie, ale inak fajn, dobra volba :super

A kde na to vziat? No ved to...

Preto je trosku vyhoda pre mna aj tie AAAcka kedze mi to mozu dat aj na splatky ;)

[upravil dne 1.12.2010 12:57 Y2K]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...