BrankoKK Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 no ukáž toho mercedesa... a čo bude so žĺtkom? Citovat
Y2K Odesláno 29. listopad 2010 Autor Odesláno 29. listopad 2010 zatial ho neukazem cez vikend by som ho mal ist pozriet...potom poreferujem Bohuzial, co som teda nikdy nechcel ale momentalne to vyzera ako rozumna alternativa, ide o jednoho velkeho predajcu aut. Takze zlteho zoberu ako protihodnotu, samozrejme stale neviem ako vela mi daju za neho, no ak by som od nich auto vzal vraj 2000 E by mal byt bonus ako keby ho iba odkupili, uvidime. Samozrejme moc tomu nedavam kedze ich poznam ako obchoduju, ale o co me ide je vyskusat si toho medveda, odviezt sa a tak...potom sa uvidi. A premyslam nad nim iba preto, lebo je to uz 320 CDI, motor po face teda V6 a 7G prevodovka, co je teda ovela vacsie plus ako cierna farba Keby to bol ten starsi model, asi ani nad tym neuvazujem Citovat
BrankoKK Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 no pre mňa je už 406 coupé veliké auto, ale keby som chcel ešte väčšie, tak by som bral Chrysler 300C. ale to sa nikdy nestane, lebo väčšie nebudem chcieť nikdy, okrem toho už mám vybraté auto, ktoré bude nasledovať po 406 a okrem toho si 406 ešte nechávam - konečne som pochopil, že mám dobré a pekné auto, za ktorým sa každý otáča... Citovat
Fusion Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 www.mercedes-classic.cz/phorum Přehodit to nebude vůbec jednoduchý. Citovat
Y2K Odesláno 30. listopad 2010 Autor Odesláno 30. listopad 2010 tam som to hodil tiez...zatial bez odpovede a nenasiel som tam nic co by sa toho tykalo, mozno neviem hladat Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Celkom pekny http://www.aaaauto.sk/sk/mercedes-e/car.html?id=2104235&make=75&model=174 i ked tie KM budu utopia, pravdepodobne, pri 2 majiteloch Ale na to sa samozrejme nehra Citovat
Y2K Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 kua Lubk0, setko musis prezradit km tiez moc neverim samozrejme, ale podstatny bude stav a hlavne odkupna cena mojho co cakam ze bude tak 5 korun Citovat
Y2K Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 pojdem ten blud pozriet a potom poreferujem Citovat
BrankoKK Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 sorac, ale to auto je jednoducho osklive:blicismajlik nehnevaj sa:) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Ako som pisal inde, ani mne k tebe moc E cko nejde Napr znamy si dal teraz doviest CLK cko, to uz by sa mi k tebe hodilo viacej Co sa tyka KM, mali by byt lahko overitelne ... Citovat
jozefsv Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 inac to je model pred face dizajnovo a za tie peniaze.radsej predaj svoje a kup si nejake.ta natiahnu dobre.pobavila ma cena platby v hotovosti 17 t euro Citovat
Y2K Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 toto vsetko ci tu pisete je mi uplne jasne ja som pristupil na to iba preto ze si to auto chcem vyskusat Ale laka ma ten novsi motor a ta 7g prevodovka, nic ine. Lubk0: Co presne mas na myslim tym lahko overitelne? Nech som mozno zas mudrejsi... A ano CLK sa mi tiez paci, ale uz nechcem dvoje dvere...teraz mi znamy ponukal CLS Citovat
jozefsv Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 mna laka toto ale kde nato vsak vziat.ma jednu chybu ze to nie je automat.viem,viem pre teba kombajn ne. http://mercedes-e-trieda-t.autobazar.eu/e-280-cdi-ewo-id1886590.html Citovat
Y2K Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 No ved ked chces kombajn tak chces Je pekny, aj motor, to je ten isty co 320 ale ten je o nieco viac \"vyhnany\" A manual v takomto aute? to je snad nejaka rarita Inak nema ani vyhrievane sedacky a vetrane uz vobec nie, ale inak fajn, dobra volba A kde na to vziat? No ved to... Preto je trosku vyhoda pre mna aj tie AAAcka kedze mi to mozu dat aj na splatky [upravil dne 1.12.2010 12:57 Y2K] Citovat
BrankoKK Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 presne, capoiera a mercedes E, nejdu moc dokopy:) a ked presedlas na mercedes, kto ma tu na klube bude vytahovat z problemov...? [upravil dne 1/12/10 12:00 BrankoKK] Citovat
jozefsv Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 ja len som zvedavy co ti povedia,mozno sa dobre pobavime Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.