Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Tak uz mame taky bublinu - Problem COM 2000 (modul pacek)- VYRESENO

Recommended Posts

Odesláno

Tak me potkala nemila zavada v podobe chyby airbagu. V servisu mi rekli, ze je treba vymenit jednotku 6242C6 COM2000. Poradite mi nekdo prosim, kde se to da poridit za rozumnou cenu? Peugeot chce za tento dil 14 tisic :o . Diky moc za kazdou radu. Martin

• O 3 týdny později...
Odesláno

Takze problem vyresen. Podarilo se mi najit firmu v UK ktera prodava tyto original moduly za polovicni cenu. Uspora 7tis. Kc je uz znat. Zalozil jsem vlakno v sekci Servis kde jsem uvedl obchody u kterych jsem nakupoval v zahranici.

Muzete take prispet vasi zkusenosti.

Jinak jsem jeste nasel ze prodavaji specialni zesilne tycky (kosti?), nevim jak se presne jmenuje. Zde je cep 12mm misto 8mm original takze pro nase autobusy a ceske cesty jako delane :) . Cena je smesna.

http://cgi.ebay.de/2x-verstarkte-KOPPELSTANGE-PEUGEOT-807-E-vorn-ab-2002-/120634461890?pt=DE_Autoteile&hash=item1c165fcec2

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Tempomat jsem take nechal dodelat a funguje. Bylo mi i vysvetleno proc to u nekterych aut aktivovat jde a nekterych ne, prestoze se jedna o stejny model a pripadne i rok vyroby.

Ahoj, jak ti bylo prosimtě vysvětleno to s tím tempomatem? :aut

Dík

Odesláno

Dodelani bylo mozne do urcite verze firmwaru. Pak doslo ve svete k nejakym problemum s tempomaty obecne a Peugeot na to zareagovat znemoznenim dodatecne instalace. V ramci udrzby vozu pres autorizovane servisy pak byl firmware bez varovani updatovan. Dopadlo to tak, ze mnoho ridicu s dodelanym tempomatem se po prevzeti vozidla divilo, ze jim jiz tempomat nefunguje.

A to je prave asi ten duvod proc to nekde jde a nekde uz ne. Zalezi na tom, jestli se to auto tomuto upgradu za svuj zivot vyhnulo.

Takhle mi to bylo vysvetleno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...