CNA Odesláno 12. červenec 2011 Autor Odesláno 12. červenec 2011 Tak me potkala nemila zavada v podobe chyby airbagu. V servisu mi rekli, ze je treba vymenit jednotku 6242C6 COM2000. Poradite mi nekdo prosim, kde se to da poridit za rozumnou cenu? Peugeot chce za tento dil 14 tisic . Diky moc za kazdou radu. Martin Citovat
CNA Odesláno 2. srpen 2011 Autor Odesláno 2. srpen 2011 Takze problem vyresen. Podarilo se mi najit firmu v UK ktera prodava tyto original moduly za polovicni cenu. Uspora 7tis. Kc je uz znat. Zalozil jsem vlakno v sekci Servis kde jsem uvedl obchody u kterych jsem nakupoval v zahranici. Muzete take prispet vasi zkusenosti. Jinak jsem jeste nasel ze prodavaji specialni zesilne tycky (kosti?), nevim jak se presne jmenuje. Zde je cep 12mm misto 8mm original takze pro nase autobusy a ceske cesty jako delane . Cena je smesna. http://cgi.ebay.de/2x-verstarkte-KOPPELSTANGE-PEUGEOT-807-E-vorn-ab-2002-/120634461890?pt=DE_Autoteile&hash=item1c165fcec2 Citovat
orlik.99 Odesláno 31. srpen 2011 Odesláno 31. srpen 2011 Tempomat jsem take nechal dodelat a funguje. Bylo mi i vysvetleno proc to u nekterych aut aktivovat jde a nekterych ne, prestoze se jedna o stejny model a pripadne i rok vyroby. Ahoj, jak ti bylo prosimtě vysvětleno to s tím tempomatem? Dík Citovat
CNA Odesláno 2. září 2011 Autor Odesláno 2. září 2011 Dodelani bylo mozne do urcite verze firmwaru. Pak doslo ve svete k nejakym problemum s tempomaty obecne a Peugeot na to zareagovat znemoznenim dodatecne instalace. V ramci udrzby vozu pres autorizovane servisy pak byl firmware bez varovani updatovan. Dopadlo to tak, ze mnoho ridicu s dodelanym tempomatem se po prevzeti vozidla divilo, ze jim jiz tempomat nefunguje. A to je prave asi ten duvod proc to nekde jde a nekde uz ne. Zalezi na tom, jestli se to auto tomuto upgradu za svuj zivot vyhnulo. Takhle mi to bylo vysvetleno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.