pilatj Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Dobrý večer pánové, nikde jsem v tomto obsáhlém fóru nenašel podobný problém (což mě trochu děsí), mám potíže s palubním počítačem, resp. s údaji na displeji. Během jízdy se mi samovolně mažou data (ujeté kilometry, průměrná spotřeba), a to nepravidelně - někdy několikrát během pár km, jindy třeba po 50-60km. Nevíte v čem by mohl být problém ? Předem děkuji za vaše rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Co to je za auto? Není problém v páčce nebo v prodřeném kablíku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilatj Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 pardooon, zapoměl jsem napsat typ auta - P307, 2.0Hdi 79kw 2003 Co se týče páčky, tohle mě také napadlo, zkoušel jsem různě klepat na páčku i v jejím okolí, ale nereagovalo to přepnutím nebo vymazáním, tlačítko má řekl bych normální chod (normální citlivost)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Hm tak s 307 ti neporadím - nevím jak a jeslti vůbec se tam dají páčky rozdělat. Žádný další projev tam není? Třeba že by vypadlo ještě něco dalšího? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilatj Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 žádné další vodítko... nejspíš to bude opravdu nějaký špatný kontakt, ale co se rozebrání týče, bojím se, že to je jen na jedno použití... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paric Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 No nam sa na Xsare packy pokazili, nefunguju cidla, neprepina palubny pc atd. Da sa kupit len komplet a tenje dost drahy, tak asi skusit vrakovisko alebo co . Mozno keby ti niekto zapozical druhe aby si do oskusal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilatj Posted November 27, 2010 Author Share Posted November 27, 2010 hmm, teď jsem na to koukal...prodává se to v celku i s airbagem a stojí to okolo 6000Kč !!! takže asi budu dělat, jako by nic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Zkotroluj pojistku ( asi by to měla být 11 ) jeslti pevně sedí na místě. Jinak ty páčky asi nejsou s AirBagem, ale jen kroužkem airbagu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjirkaaa Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Zkus to tady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilatj Posted November 27, 2010 Author Share Posted November 27, 2010 Díky ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts