Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P406 2,0 HDI - vaha vzduchu, chyba

Recommended Posts

Odesláno

ZDRAVIM, MAM P406 2,0 HDI RV 98 SVIETI MI KONTROLKA MOTORA DOIAG VZPISUJE SNIMAC PRIETUKU VZDUCHU/ SKRAT NA MINUS. MOTOR IDE VZTOCIT MAX DO 2200 OT/MIN A NEMA VYKON. POKIAL CHYBU VYMAZEM MOTOR TAK 10 SEKUND BEZI NORMALNE A POTOM PO TZCH 10 SEK SA ROZSVIETI ZNOVA KONTROLKA A MOTOR STRATI VYKON. CHCEL BZ SOM VEDIET CI TO BUDE URCITE VAHA VZDUCHU CI SA MI OPLATI JU HNED KUPIT ALEBO MAM RADSEJ NAJPRV VYSKUSAT Z INEHO AUTA CI BY TO MOHLA BYT AJ INA ZAVADA? NA VAHU SOM POZERAL JE TROSKA ZOXIDOVANA DO ZELENA A VYCISTIT TO NEJDE AJ SOM JU PREMERAVAL, PRUD TAM IDE SPRAVNY VSETKO OK AKURAT ODPOR NA 1. A 3. KONTAKTE JE STRASNE VELKY PODLA TABULKY. DIK ZA RADU

[upravil dne 28/11/2010 13:52 Béďa]

Odesláno

vycistit to urcite pujde...

sezen si bud sprej primo na cisteni vahy vzduchu, nebo sprej na cisteni brzd(musi na tom byt napsano, ze nezanechava zadne stopy...) - kupuju to v OBI asi za 110,-, vycistim s tim tak 3 vahy, kdyz s tim nesetrim....

Nebo ciste isopropylalkohol, ale ten nevim jestli se koupi ve spreji a ten sprej je na to cisteni super...

Delal jsem to uz u par aut a vzdycky z toho tece fakt dobrej hnuj...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...