Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Skusal uz niekto na P207 vymenit klasicke osvetlenie SPZ za LEDkove ? Ja ked som klasicke vymenil za biele LEDkove, tak mi svietia tak slabo, ze ani nevidno, ze tam nieco svieti .... skusal som aj vymenit za ine LEDkove ale stale ten isty vysledok .... ale ak som dal na jednu stranu SPZ jednu klasicku ziarovku a druhu LEDkovu, tak klasicka aj LEDkova mi svietili normalne , problem nastal iba vtedy ak som dal obidva LEDkove .... svietia veeeelmi slabucko ako keby tam neboli ... v predu na parkovackach mi LEDkove funguju uplne normalne len vzadu na SPZ to blbne nejako ... nevie mi niekto poradit preco je to tak a ako by sa to dalo spravit aby svietili na SPZ tie LEDkove normalne ako klasicke?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

nemam od tohoto vyrobcu lebo viem , ze odchadzaju mam od ineho vyrobcu len su presne take iste .... a opacne ich nemam lebo viem ze prepustaju len jednou polaritou , ako som uz pisal ak ich zapojim obidve svietia veeeelmi slabo tak ze ani nevidno ze tam nieco svieti ale ak dam jednu klasicku a jednu diodovu tak klasicka aj diodova svietia normalne , problem je len ak dam do SPZ obidva ledky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...