elton Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 promin nevim co je sz Soukromá zpráva Citovat
švejk Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 taky je mozny, ze si pocitac ulozil nejaky pochybny hodnoty. To jsem totiz takhle jednou menil tesneni pod vikem ventilu a \"nedocvaknul\" jsem jednu hadicku, kdyz jsem to vracel zpatky. Vysledek byl ten, ze auto nevydrzelo na volnobeh, pri zvysenych otackach auto ztracelo vykon a v jednom kuse proste chcipalo. Pak jsem docvak hadicku a myslel jsem si, ze mam vyhrano. Ale kdeze.... Nakonec jsem to vyresil tak, ze jsem resetoval pocitac (odpojil a pripojil baterku). Mozna mas ten samej problem a reseni je takhle jednoduchy. Taky je mozny, ze pomoci dirky si nejak znicil ulozena data a pak vyvadi takovyhle vylomeniny. Citovat
Škardič Odesláno 4. prosinec 2010 Autor Odesláno 4. prosinec 2010 tak už mám opravené autíčko mělo špatný 4.vstřik...Díky šikovným ručičkám.. vše ok.jinak také díky za odpovědi ostatním... Citovat
P607Olda Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 Tak ještě pochval, kdo má šikovné ručičky? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.