sttatyw Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Ahoj skoromechanik mi připojoval diodový pásko jako denní svícení bohužel to připojil nějak divoce že asi něco vyhořelo a přestaly svítit budíky (kontrolky svítěj), dál nesvítí ovládací kolečka (teploty,větráku), a přestal jít i bzučák na zhasnutí světel. Pojistky jsou v pohodě žádná prasklá. A co sem si tak kolem a kolem vyslech tak někdo řiká že to je celou pojistkovnicí jinej zas řiká že jsou popraskaný jen žárovky . Prosím poraďte co s tím? [Edited on 25/11/10 19:24 sttatyw] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outstrike Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Koukni nejdřív na ty žárovky v budících, vyměň je a uvidíš. Stalo se mi něco podobného. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttatyw Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 zkusim se do nich podívat ale je mě divný že by vyhořelo všechno takhle naráz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
feriic Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 No pokud se mu poved mensi kratasek,tak se neni cemu divit.Zarovky jsou nejslabsi cast obvodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaďa-H Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Mrkni za ty budíky. Je tam plošńák na fólii, není to klasika na pertinaxu. Já měl jednu cestu vypálenou a taky nešlo podsvícení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastorek Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Keby vyhoreli žiarovky v budíoch tak neprestane svietiť ovládanie kúrenia a neprestane fungovať bzučiak. Bolo by treba prekontrolovať výstup na parkovačky z prepínača - poistková skrinka - poistky. [upravil dne 27/12/10 22:00 pastorek] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttatyw Posted January 15, 2011 Author Share Posted January 15, 2011 tak sem to rozebral tak nějako celý vyndal sem budíky žárovky v pohodě pak sem koumal levou páčku na přepínání tam sem neobjevil vůbec nic a pojiskovnici sem moc nekoumal protože tomu moc nerozumim neměl by někdo el. schéma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts