Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kluci mám takovej problém mam nastartovaný auto klasika jedu a když mám napřiklad zařazeno za 5 a jedu a sešlapnu plyn tak jako kdyby se mi to dusilo a pak zachvilku uz je to v poho to sami když dám neutrál tak to chcípa a pak najednou zas v poho nebo když stojim na míste a mam nastartováno tak hrozně kolísaji otáčky...klucí poraďtě co to je děkuju vám:)

Odesláno

A dělá ti to \"pořád\" nebo jen když je studený motor?? To kolísání volnoběhu je s velkou pravděpodobností krokový motor regulace volnoběhu. Ty další může být víc věcí.

Odesláno
Kluci mám takovej problém mam nastartovaný auto klasika jedu a když mám napřiklad zařazeno za 5 a jedu a sešlapnu plyn tak jako kdyby se mi to dusilo a pak zachvilku uz je to v poho to sami když dám neutrál tak to chcípa a pak najednou zas v poho nebo když stojim na míste a mam nastartováno tak hrozně kolísaji otáčky...klucí poraďtě co to je děkuju vám:)

něco podobného to dělalo mě, v peugeotu na diagnostice my velazly 2 veci a to potenciometr škrtící klapky za 6600 a druhá je nějaká věc na škrtící klapce je to součást vstřikovací jednotky a to prý stojí dohromady jako celek jinak se to neprodává 25000 takže Dušníky na vrakoviště uvidím jakou si řekne cenu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...