SK8 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Kluci mám takovej problém mam nastartovaný auto klasika jedu a když mám napřiklad zařazeno za 5 a jedu a sešlapnu plyn tak jako kdyby se mi to dusilo a pak zachvilku uz je to v poho to sami když dám neutrál tak to chcípa a pak najednou zas v poho nebo když stojim na míste a mam nastartováno tak hrozně kolísaji otáčky...klucí poraďtě co to je děkuju vám:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAJA106 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Vypadá to na špatné seřizování směsi v různých režimech. Co máš za rok výroby a za motor?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SK8 Posted November 24, 2010 Author Share Posted November 24, 2010 Rok výroby 1998 a motor tam je 1.1 i 44kw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAJA106 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 A dělá ti to \"pořád\" nebo jen když je studený motor?? To kolísání volnoběhu je s velkou pravděpodobností krokový motor regulace volnoběhu. Ty další může být víc věcí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHUL Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 potenciometr(nejvetsi pravde podobnost),krokomotorek,svicky,kabely. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mattoni1425 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Kluci mám takovej problém mam nastartovaný auto klasika jedu a když mám napřiklad zařazeno za 5 a jedu a sešlapnu plyn tak jako kdyby se mi to dusilo a pak zachvilku uz je to v poho to sami když dám neutrál tak to chcípa a pak najednou zas v poho nebo když stojim na míste a mam nastartováno tak hrozně kolísaji otáčky...klucí poraďtě co to je děkuju vám:) něco podobného to dělalo mě, v peugeotu na diagnostice my velazly 2 veci a to potenciometr škrtící klapky za 6600 a druhá je nějaká věc na škrtící klapce je to součást vstřikovací jednotky a to prý stojí dohromady jako celek jinak se to neprodává 25000 takže Dušníky na vrakoviště uvidím jakou si řekne cenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts