Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj all zda se my ze netahne jak tahnul...nevite cim to???a dal si vec mel sem na pocitaci servis klic s 58000km a tet najednou nula musim do servisu??nebo jen vynulovat??prosim porad te dik moc cupe 406 3.0 v6 152kw

Odesláno

servisni interval 58 000 ? tam mas asi o nulu navic ne ? Servisni interval je na urcity pocet km ale taky na urcite casove obdobi, tedy napr. 20 000km/1rok, to pocitadlo se pak vynuluje podle toho, co prijde driv. Pak by se mel vymenit olej a olejovy filtr, pripadne i vzduchovy filtr sani.

To ze auto netahne muze byt ciste subjektivni pocit, ktery nemusi byt realny, proste si na zatah auta zvyknes a pak uz se ti nezda tak velky. Spis zalezi, jestli to ted vic zere benzin/olej/vodu nebo to za jizdy cuka, pripadne jine nezvykle projevy motoru.

Kazdopadne muzes zkusit vymenit filtry (vzduchovy, palivovy), svicky (patri tam Bosch FR8KDC) a pak uvidis.

Odesláno

ahojky dik za radu no trosku to vyc zere to je pravda a oil mam taky min..a je normalni ze v tomdle obdoby kdys jezdim pridam atd i stojim tak docela dost koure z vifuku ,,takovej bilej...do sediva

Odesláno

ja mam podobnej problem na 3.0 140kW taky mi to cmoudi vic nez by mnelo si myslim,mam koupenej katalizator ale jelikoz v Plzni nebil nikdo ochotnej a schopnej vymenit mi ho za univerzalni tak ho budu do vanoc vozit v kufru a pak az pojedu na Sk tak si ho tam vymenim. u mne taky mistami strata vykonu nekdy se mi stane ze kdyz se rozjizdim tak jako by mne ze zadu nekdo drzel :grr taky mi kolisaji mirne otacky

Vymenil jsem:Svicky za NGK BKR6EK (po vymene mi ty otacky prijdou jeste horsi)

Vzduchovej a palivovej filtr

Vycistil klapku a saci potrubi,zkontroloval rampu a zapalovaci kabely vše ok.Uvidim po ty vymene katalizatoru.Mne to olej nežere a spotreba mi prijde taka normalni na 3.0

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...