rgf Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 ahoj all zda se my ze netahne jak tahnul...nevite cim to???a dal si vec mel sem na pocitaci servis klic s 58000km a tet najednou nula musim do servisu??nebo jen vynulovat??prosim porad te dik moc cupe 406 3.0 v6 152kw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rgf Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 na pocitaci myslim na tom malym displeji mezi budikama ,,, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 servisni interval 58 000 ? tam mas asi o nulu navic ne ? Servisni interval je na urcity pocet km ale taky na urcite casove obdobi, tedy napr. 20 000km/1rok, to pocitadlo se pak vynuluje podle toho, co prijde driv. Pak by se mel vymenit olej a olejovy filtr, pripadne i vzduchovy filtr sani. To ze auto netahne muze byt ciste subjektivni pocit, ktery nemusi byt realny, proste si na zatah auta zvyknes a pak uz se ti nezda tak velky. Spis zalezi, jestli to ted vic zere benzin/olej/vodu nebo to za jizdy cuka, pripadne jine nezvykle projevy motoru. Kazdopadne muzes zkusit vymenit filtry (vzduchovy, palivovy), svicky (patri tam Bosch FR8KDC) a pak uvidis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rgf Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 ahojky dik za radu no trosku to vyc zere to je pravda a oil mam taky min..a je normalni ze v tomdle obdoby kdys jezdim pridam atd i stojim tak docela dost koure z vifuku ,,takovej bilej...do sediva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rgf Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 nikdo nic?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rgf Posted November 24, 2010 Author Share Posted November 24, 2010 se asi nedockam odpovedi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groovred Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 ja mam podobnej problem na 3.0 140kW taky mi to cmoudi vic nez by mnelo si myslim,mam koupenej katalizator ale jelikoz v Plzni nebil nikdo ochotnej a schopnej vymenit mi ho za univerzalni tak ho budu do vanoc vozit v kufru a pak az pojedu na Sk tak si ho tam vymenim. u mne taky mistami strata vykonu nekdy se mi stane ze kdyz se rozjizdim tak jako by mne ze zadu nekdo drzel taky mi kolisaji mirne otacky Vymenil jsem:Svicky za NGK BKR6EK (po vymene mi ty otacky prijdou jeste horsi) Vzduchovej a palivovej filtr Vycistil klapku a saci potrubi,zkontroloval rampu a zapalovaci kabely vše ok.Uvidim po ty vymene katalizatoru.Mne to olej nežere a spotreba mi prijde taka normalni na 3.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rgf Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 no jakou mas spotrebu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael coupé Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 to kouření je normální,mrkni na pal.filtr u nadrže a vyměň ho spolu se vzduchačem,myslím,že by to mělo pomoct Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groovred Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 palubni pocitac mi ukazuje 14 litru,jezdim jenom po Plzni od namontovani ppc jsem jeste nebil na dalnici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groovred Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 jo jinak ja mam sedan,tam muze byt malinko vetsi spotreba vzhledem k vetši hmotnosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts