Jump to content
  • Aktuální cíle darů

netahne

rgf

Recommended Posts

servisni interval 58 000 ? tam mas asi o nulu navic ne ? Servisni interval je na urcity pocet km ale taky na urcite casove obdobi, tedy napr. 20 000km/1rok, to pocitadlo se pak vynuluje podle toho, co prijde driv. Pak by se mel vymenit olej a olejovy filtr, pripadne i vzduchovy filtr sani.

To ze auto netahne muze byt ciste subjektivni pocit, ktery nemusi byt realny, proste si na zatah auta zvyknes a pak uz se ti nezda tak velky. Spis zalezi, jestli to ted vic zere benzin/olej/vodu nebo to za jizdy cuka, pripadne jine nezvykle projevy motoru.

Kazdopadne muzes zkusit vymenit filtry (vzduchovy, palivovy), svicky (patri tam Bosch FR8KDC) a pak uvidis.

ja mam podobnej problem na 3.0 140kW taky mi to cmoudi vic nez by mnelo si myslim,mam koupenej katalizator ale jelikoz v Plzni nebil nikdo ochotnej a schopnej vymenit mi ho za univerzalni tak ho budu do vanoc vozit v kufru a pak az pojedu na Sk tak si ho tam vymenim. u mne taky mistami strata vykonu nekdy se mi stane ze kdyz se rozjizdim tak jako by mne ze zadu nekdo drzel :grr taky mi kolisaji mirne otacky

Vymenil jsem:Svicky za NGK BKR6EK (po vymene mi ty otacky prijdou jeste horsi)

Vzduchovej a palivovej filtr

Vycistil klapku a saci potrubi,zkontroloval rampu a zapalovaci kabely vše ok.Uvidim po ty vymene katalizatoru.Mne to olej nežere a spotreba mi prijde taka normalni na 3.0