mattaxis307sw Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 caute, som tu novy a prisiel som si po radu, ake folie by ste dali na 307SW zlata metaliza..myslim farbu folii..bojim sa, ze cierne nebudu na tom aute pekne... Dik za rady:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mattaxis307sw Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 nechcem zakladat novu temu tak to davam sem,, ako si dam fotku k nicku?? musim byt platiaci clen?? lebo mi to nejde... Dakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edison Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Tak nezakládej nová témata a hledej... Hlavně si pročti pravidla fora. Folie se hoděj spíše do sekce Tuning a o fotce u nicku (Avataru) se píše taky někde... Jinak vítej na supr foru... :-) [upravil dne 22.11.2010 18:23 Edison] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lubk0 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Inac mna by zaujimali nejake podrobnosti ... Kamarat ma toho noveho passata, a ma ho v takej sedej metalize, rozmyslame nad zrkadlovimy foliami, samozrejme legalne ... Ma to niekto ? Je to dobre ako klasicke cierne alebo to je vymysel, a dal len klasicke cierne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mattaxis307sw Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 Tak nezakládej nová témata a hledej... Hlavně si pročti pravidla fora. Folie se hoděj spíše do sekce Tuning a o fotce u nicku (Avataru) se píše taky někde... Jinak vítej na supr foru... :-) [upravil dne 22.11.2010 18:23 Edison] Dik za prijemne privitanie.. ja som si nasiel v ,,Napovede,, ako pridat Avatar, ale mne to nejde ..pyta to vlozit do okienka URL a to neviem co je..preto sa pytam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alpinka Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 to mattaxis307sw: hodně štěstí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paric Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 upoladni svoj obrazok na nejaku stranku a tam ti z toho spravia odkaz(linku,URL) ktoru tam potom zadas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mattaxis307sw Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 upoladni svoj obrazok na nejaku stranku a tam ti z toho spravia odkaz(linku,URL) ktoru tam potom zadas hmmm, ja som akosi mimo z takychto veci...napr kde na net to mam dat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lubk0 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 imageshack.com, popripade milion inych upload serveru na foto... Po uvitani na stranke je hore upload foto, a vyber si obrazok z tvojho PC, ktory chces nahrat, hned ako ho uploadne, dole vyhodi URL linku, tu skopiruj, a vloz sem ... Obrazok sa bude automaticky nacitavat s netu ... Tuto linku mozes pouzivat aj pri vkladani obrazkov do fora ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mattaxis307sw Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 imageshack.com, popripade milion inych upload serveru na foto... Po uvitani na stranke je hore upload foto, a vyber si obrazok z tvojho PC, ktory chces nahrat, hned ako ho uploadne, dole vyhodi URL linku, tu skopiruj, a vloz sem ... Obrazok sa bude automaticky nacitavat s netu ... Tuto linku mozes pouzivat aj pri vkladani obrazkov do fora ... zmakol som to..diki moc:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegg Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 když folie tak jedině černý ostatní jsou hnusný,kámoš začal lepit folie a ty kovový sou fakt otřesný a ty černý se hoděj ke každý barvě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mattaxis307sw Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 tak som sa nakoniec rozhodol pre cierne folie..ale nie uplne najtmavsie ale stredne..myslim ze to bude priblizne take cierne ako mam strechu, tak by to mohlo pekne spolu ukazat.. Co hovorite na cenu 120€ Suntek s certifikatom..dobra cena? ci mam dat nieco dole? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZdenekN Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 až to budeš mit tak vlož prosim foto mám to same auto tak jsem zvědavý jak to bude vypadat dik:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrid4 Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 :rokermam tiež nalepene nie tie najtmavšie lebo okna už boli tmavšie stalo ma to 140eur 7r zaruka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lubk0 Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 když folie tak jedině černý ostatní jsou hnusný,kámoš začal lepit folie a ty kovový sou fakt otřesný a ty černý se hoděj ke každý barvě Myslim ze vec vkusu, kazdy ho ma jiny, ne kazdemu sa liby to iste auto, folie atd ... Neviem co skarede na jemne zrkadlovych foliach ? Pokial na aute nenajdes zboku inu farbu ako sedu metalizu a chromove lemy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mattaxis307sw Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 až to budeš mit tak vlož prosim foto mám to same auto tak jsem zvědavý jak to bude vypadat dik:super jasne kludne hodim, len rozmyslam, ze pojdem do toho az na jar, neviem ci to je dobry napad na zimu..hlavne ked uz mrzne.. pri instalacii sa tam dostane voda a treba pockat min 3 dni, kym sa uplne neodpari, a neviem co by to mohlo spravit, ked to zamrzne... lebo ked som si daval folie na predosle auto, tak mi radili cca 2-3dni neotvarat okna... asi sa pojdem informovat.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronak Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 dej si tam tuhle http://www.humor.cz/obrazky/folie.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindwipe Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 tiez idem davat v utorok najtmavsie folie suntek na focusa za 100e, povodne ich tam robia za 110, ale nesiem 2 auta tak to bude po 100 len mam dilemu ci dat aj ten pasik na celne sklo, proti oslnovaniu.. na 206ke som ho mal a nastastie som nemal kvoli nemu problemy s policajtami, len neviem ci to risknut aj teraz, niekde som cital ze za to mozu vziat technicak, lebo vraj sa to da brat tak ze ked to tam budem mat tak nebude auto \"schopne jazdy po pozemnych komunikacia\" alebo tak nejako.. co vy na to? dali by ste si ten pasik aj napriek tomu alebo nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts