domena Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Nevite mi poradit jak převedu m3u do mp3? Už jsem zoufalej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrChodny Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 m3u je textovy playlist, neni to hudebni soubor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domena Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 Diky.Všim jsem si,že je to nějaky pasqil.Kdyz na to kliknu,tak mi to normalne ve winapu přehrava,ale moje mp3ojka mi to nepřehraje.Neda se to nejak překonvertovat? Diky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 No nedá, je to jen textový soubor, mužeš ho otevřít v poznamkovém bloku, je to vlastně seznam toho co se má přehrát. Musiš do MP3 natlačit ty soubory co jsou u toho, nebo ty ke kterym ten playlist patří Soubory s priponou M3U jsou vlastne seznamy s odkazem na umisteni toho daneho hudebniho souboru (napr. s priponou WAV, MP3, MID apod.) nekde na disku. Soubory M3U lze s vyhodou prehravat pomoci programu Winamp [upravil dne 22/11/10 12:00 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domena Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 Dekuji.Člověk se furt uči. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts