Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim, nevite nekdo prosim na kolik vyjde oprava prevodovky u P 405 D rok 93?? Kousek vedle federal cars se mi zacalo ozyvat dost velky bouchani z predni casti vozu, myslel sem ze to bude kolo, tak sem to nechal u tech peugeotu, ty rekli ze je to prevodovka a rovnou chteli 300 kc. ale pry s tim dojedu domu, tak nevim.. Zatim ani nevim jestli nebude stacit nejaka cast nebo rovnou cela vymenit.. pritom radit jde bez problemu! poradte kde se daji sehnat levne dily?

Odesláno

Nějaké upřesnění by nebylo, než jenom \"je to převodovka\"? Jak to bouchá, kdy (jen za jízdy, pořád, jen když je zařazeno, na jakých kvaltech...), v jakém rytmu... Takhle je to jen většírna z koule. Pokud nevíš, zkus to dát k Vašendovi, když si to prohlídnou, tak ti řeknou víc, než tipovací soutěž po netu :) jinak pro případ nouze je u nich k dispozici převodovka z mého bývalého 1,9TD, kdyby bylo nejhůř.

Odesláno

jo jasny je to tipovaci soutez :)

rekli mi to po telefonu a moc presny nebyli

boucha to jen za jizdy, spis se mi zdalo ze pri nizsich otackach, bylo jedno jaky byl kvalt, pri vysich otackach to postupne ustavalo

zitra si tam pro to zajdu, kde ze prosim najdu Vašendu? dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...