P405 Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 zdravim, nevite nekdo prosim na kolik vyjde oprava prevodovky u P 405 D rok 93?? Kousek vedle federal cars se mi zacalo ozyvat dost velky bouchani z predni casti vozu, myslel sem ze to bude kolo, tak sem to nechal u tech peugeotu, ty rekli ze je to prevodovka a rovnou chteli 300 kc. ale pry s tim dojedu domu, tak nevim.. Zatim ani nevim jestli nebude stacit nejaka cast nebo rovnou cela vymenit.. pritom radit jde bez problemu! poradte kde se daji sehnat levne dily? Citovat
oddie Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 Nějaké upřesnění by nebylo, než jenom \"je to převodovka\"? Jak to bouchá, kdy (jen za jízdy, pořád, jen když je zařazeno, na jakých kvaltech...), v jakém rytmu... Takhle je to jen většírna z koule. Pokud nevíš, zkus to dát k Vašendovi, když si to prohlídnou, tak ti řeknou víc, než tipovací soutěž po netu jinak pro případ nouze je u nich k dispozici převodovka z mého bývalého 1,9TD, kdyby bylo nejhůř. Citovat
P405 Odesláno 14. prosinec 2004 Autor Odesláno 14. prosinec 2004 jo jasny je to tipovaci soutez rekli mi to po telefonu a moc presny nebyli boucha to jen za jizdy, spis se mi zdalo ze pri nizsich otackach, bylo jedno jaky byl kvalt, pri vysich otackach to postupne ustavalo zitra si tam pro to zajdu, kde ze prosim najdu Vašendu? dik Citovat
oddie Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 www.autovasenda.cz ... v Libni, ul. Pod Harfou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.